AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Tipy na personalizované dárky - Darujte originál s duší

nahledovy-personalizovane-darky

S personalizovanými dárky se už nikdy nemusíte bát, že se netrefíte. Nejen, že darujete radost, ale rovněž zachytíte důležité okamžiky originálním způsobem. Darovat takový dárek není jen o výběru předmětu, ale i o vytvoření spojení mezi dárcem a obdarovaným.

V tomto článku se podíváme na skvělé tipy na individuální dárky a objevíme, jak můžete darovat nejen netradiční výrobek, ale i kousek svého já. Věnujte radost, která vypráví příběh – darujte originál s duší!

Obsah

Co jsou to personalizované dárky?

Personalizované dárky jsou výrobky na míru, které jsou upraveny, či ozvláštněny tak, aby odpovídaly konkrétní osobě, případně určité příležitosti. Úprava spočívá v tom, že do dárku jsou zahrnuty prvky, které mají pro danou osobu zvláštní význam nebo dávají jasně najevo, komu dřevěný výrobek patří. Dárky šité na míru jsou vytvořeny hned několika způsoby. A to buď přidáním jména, dat, speciálních zpráv, fotografií, obrázků, apod.

Jaké jsou největší výhody těchto neobvyklých dárků?

  • Osobní dotek - co vy sami oceňujete na dárku nejvíce? Většina z nás samozřejmě to, že je vidět, že si dal dotyčný na výběru i provedení hodně záležet. I proto jsou stále oblíbenější nejen individuální dárky, ale i ručně dělané dárky.
  • Vzhled - samotný estetický dojem z produktu stojí za zmínku. Kombinace vypalování do dřeva a dřevěného výrobku je natolik působivá, že mnohdy kromě praktické funkce splňuje i tu dekorativní.
  • Unikátnost - podobný dárek nikde jinde nenajdete a je jasné, že se jedná o jedinečnou záležitost!
  • Projev vlastní kreativity - k samotnému dárku připojíte i přidanou hodnotu. Kousek vlastního sebevyjádření, které obdarovaný jistě ocení.
  • Víceúčelovost - například taková dřevěná krabička s textem udělá nejen radost díky charakteristickému nádechu, ale rovněž dotyčný ocení její praktickou stránku.

Jak pro vás dárky s příběhem vyrábíme?

Kustomizované dárky pro vás vyrábí naši šikovní zaměstnanci a specialisté na laserové gravírování do dřeva. K dispozici mají profesionální vypalovací stroje, díky nimž budete v rukou držet kvalitní produkt s minimálním opálením, ostrými konturami i jemným stínováním. Stačí si vybrat dřevěný produkt (vypalujeme až na 2000 dřevěných výrobků) a v detailu si zadat požadavek na text, obrázek, logo či fotografii. Individuální požadavky rádi vyřídíme. Stačí se ozvat na e-mail: laser@cistedrevo.cz .

Jaké možnosti personalizace na ČistéDřevo.cz najdete

  • Fotografie - jsme rádi, že můžeme být součástí vašich vzpomínek a důležitých momentů ve vašem životě. Gravírované fotografie pro vás vyrábíme ve vysoké kvalitě a s láskou!
  • Logo - gravírujeme do dřeva firemní, sportovní loga i loga uměleckých skupin a ekologických či veřejných organizací.
  • Text - Zvolte si nejen samotný text, ale taky styl písma pro vytvoření toho nejoriginálnějšího produktu pod sluncem! A co nejčastěji volí naši zákazníci? Kromě jmen se často jedná o důležitá data, osobní motta, citáty, ale i nejrůznější vtipné texty či básničky.
  • Obrázek - Vypalování do dřeva hojně využívají i maminky menších dětí. Ty psanému textu zatím nerozumí, ale v obrázcích se vyznají velice dobře. Najdete u nás i spousta personalizovaných školních potřeb a doplňků, které se hodí jak pro menší děti, tak i školáky.

medonoska-s-logem   fotografie-na-dreve-personalizovany-darek   pravitko-se-jmenem-personalizovane

Dárkové krabice pro muže a ženy

Chcete, aby byl váš dárek co nejvíce unikátní a obdarovaný tam našel vše, po čem jeho srdce touží? Skvělou volbou jsou proto dárková balení. Do dárkové krabičky jednoduše vložíte vše, co má dotyčný rád a dělá mu radost. Víko krabice následně snadno ozdobíte logem, osobním přáním, vlastním jménem, či vtipnou textací - zde již necháváme prostor vaší fantazii.

Dárky na míru k nejrůznějším příležitostem

Narozeniny

Darujte originální dárek, na kterém půjde vidět, že jste si na něm dali záležet. Obzvlášť pokud někdo slaví kulatiny, jistě ocení památeční dárek a milou vzpomínku.

Narození miminka

Narození miminka je krásná událost, na kterou rádi vzpomínají nejen rodiče, ale i novopečené babičky a dědečkové. Darujte vzpomínku, která jen tak nevybledne! Rodiče ocení například dřevěný fotorámeček s porodními údaji, fotoalbum, či gravírovanou fotografii s věnováním. Vše pro vás vyrábíme s láskou!

Svatba

Naše svatební kategorie se jenom hemží krásnými doplňky, dekoracemi, ale i dárky vhodnými na svatbu. Vdechněte svatebním doplňkům romantické kouzlo pomocí vypalování do dřeva!

Výročí

Je snad něco lepšího než oslavit vaši lásku dárkem, který bude vzpomínkou na váš velký den? Vybírat můžete hned z několika dřevěných fotorámečků, rámečků na míru, gravírovaných fotografií i krásných stylových dekorací.

Křtiny

Na dárcích ke křtinám si mnozí dávají opravdu záležet. Mezi nejčastější dary patří šperky, investiční mince, náramky s destičkou vhodnou na gravírování, dřevěné vzpomínkové krabičky s věnováním či vlastním jménem. Nejrůznější personalizované tabulky s údaji o narození a dalšími osobními údaji.

Den maminek a Den otců

Osobitý dárek ke Dni matek i otců snadno vytvoříte pomocí spojení klasického dřevěného výrobku společně s gravírováním do dřeva. Pro tatínky můžeme doporučit například dřevěná prkénka či korýtky, ale potěší i stylový dřevěný korbel na pivo. Maminky ocení rámečky na fotografie, dřevěné vázy a jiné stylové dekorace. 

Promoce

Promoce patří k příležitostem, které si rozhodně zaslouží být pamatovány. Dárek k promocím bude jistě krásnou památkou a udělá radost i za několik desítek let. K promocím naši zákazníci berou převážně fotoalba, ale i památeční destičky, případně personalizované psací, či kancelářské potřeby.

personalizovane-darky-na-svatbu   personalizovane-darky-svatba

Firemní dárky za skvělé ceny!

Hledáte ideální dárek pro své zaměstnance nebo věrné klienty? Všechny naše dřevěné výrobky máme skladem i ve velkém množství. Není pro nás problém vyrobit 10 000 vařeček či dřevěných prkének s logem, nebo dřevěné baňky s obrázkem. Dárky s logem pro klienty i zaměstnance následně odešleme v rekordním čase.

banka-s-logem   prkenko-logo   krabice-s-logem-rybizak

Co na dárky s věnováním říkají naši zákazníci?

Martina ja naším pravidelným zákazníkem a její výběr se primárně obrací právě k vypalování do dřeva a osobnímu provedení. “Pro své příbuzné se snažím vybírat neobvyklé dárky, které je zaručeně potěší. Dárky s gravírováním mají úspěch vždy!”

Zákaznice Kateřina zase říká: “Vždy se snažím o to, aby na dárcích bylo vidět, že jsem si na nich dala záležet. Kromě toho, že spousta dárků sama vyrábím, tak druhou polovinu dárků tvoří právě dárky šité na míru.”

A recenzí našich zákazníků nekončíme. Náš stálý zákazník Martin má většinou problém vybrat dárky pro své rodiče. “Naši pokaždé říkají, že nic nechtějí a vše mají. Je pak problém vybrat něco, z čeho by měli skutečnou radost.” S Martinem ale vždy najdeme skvělé řešení, jak originální dárek vytvořit. Naposledy to byly například krásné gravírované fotografie, které mají rodiče od Martina vystavené na čestném místě v obývacím pokoji.

Jak pečovat o dřevěné dárky?

  1. Dřevo pravidelně očišťujeme od prachu. Hodit se vám bude například měkký kartáček.
  2. Pro větší ochranu materiálu naši dřevoznalci doporučují dřevěné výrobky natírat rostlinným olejem. Vhodný je například kokosový nebo olivový olej.
  3. Kuchyňské potřeby nikdy nedáváme do myčky a větší nečistoty odstraňujeme za pomocí jedlé sody a citronu (lze vyměnit za ocet).
  4. Výrobky ze dřeva, které nejsou ošetřeny povrchovým nátěrem skladujeme v suchu, teple a ne na přímém slunečním světle. Pokud byste přeci jen chtěli dát produkty ven, tak se mrkněte do našeho článku, jak na povrchovou úpravu dřevěných výrobků.
  5. Drobné nedokonalosti (např. odštípnutí, zlomená část) řešíme ihned.
  6. Zlomené části jdou velice dobře slepit vhodným lepidlem. Jak na lepení dřeva se rovněž dozvíte v našem článku v magazínu. Uštípnuté nedokonalosti a nerovnosti zase hravě spravíte využitím tmelu.

 

Jak je zabezpečena doprava a balení?

Ve snaze zajistit maximální spokojenost našich zákazníků jsme věnovali zvláštní pozornost bezpečnosti při dopravě a balení nejen dřevěných dárků. Věříme, že každý kousek, který opustí naše dílny, by měl dorazit k zákazníkovi v optimálním stavu a ve skvostné prezentaci. Dřevěné výrobky jsou baleny s pečlivostí a odborností. Každý dárek je nejprve opatřen ochranným obalem, který eliminuje možnost poškrábání nebo jiného mechanického poškození během přepravy. Poté je pevně umístěn v odolné a speciálně navržené krabici, která zajišťuje stabilitu a pevnost během celého přepravního procesu.

baleni-baliku

A tak zakončujeme naši cestu do světa personalizovaných dárků, kde každý kousek vypráví svůj vlastní příběh a každý okamžik se stává nezapomenutelným. Pro další inspiraci nás sledujte na našich sociálních sítích, kde pro vás máme nachystané další tipy na originální dárky pro všechny.

Související články

Do čeho stylově zabalit dárek

Dřevěné hračky nejen pro děti

ČistéDřevo.cz radí co pod stromeček

Jak potěšit maminku na Den matek? Dřevěný dárek nikdy nezklame

Jaký dárek k Vánocům? Tyhle ocení celá rodina