AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon, pískoviště nebo lehátko se slevou až 15 %

ČistéDřevo.cz radí co pod stromeček

nahledovy-tipy-na-vanocni-darky

Sametově kouzelná vánoční atmosféra se nezadržitelně blíží a s ní i tradiční obdarovávání, na které se těší každé dítě i dospělák. Výrobky na míru se dlouhodobě drží vysoko na našem žebříčku oblíbenosti a proto je nemůžeme nezmínit.

Přemýšlíte nad tím, co letos darovat svým blízkým, příbuzným, či kamarádům? Rádi se staneme vašimi průvodci pro výběr těch nejhezčích originálních dárků s vůní dřeva.

Obsah

Zkraťte si čekání na Ježíška

Adventní kalendář pro všechny

Adventní období je pro děti někdy až skoro nekonečné, ale zároveň čekání na Ježíška patří k jedněm z nejhezčích zimních aktivit. Zpříjemněte sobě i dětem předvánoční čas s dřevěným kalendářem na míru. Adventní kalendář dnes navíc neslouží jen dětem, ale radost udělá i dospělým nebo domácím mazlíčkům. Inspirujte se adventním kalendářem v přírodním provedení, který můžete naplnit dle libosti a darovat jej komukoliv.

Co na adventním kalendáři naši zákazníci milují?

  • Rodiče si mohou kalendář naplnit sami. Pokud dětem chcete během adventu dopřát něco jiného, než jen čokoládu, jistě oceníte možnost vytvořit si kalendář na míru. A vaše ratolesti jakbysmet! 
  • Kalendář vám klidně vydrží i celý život. Po adventu kalendář zabalte a schovejte na příští rok, kdy jej opět naplníte dle libosti. 
  • Nevíte si rady, čím adventní kalendář naplnit? Nesmí chybět vitamíny, oblíbené zdravé mlsání, ale i drobné hračky. Pro holčičky se hodí věci na parádu, jako sponky, gumičky do vlasů, korálky a drobná kosmetika. Kluci zase ocení autíčka, lego, mini figurky či sběratelské kartičky.

Dopis Ježíškovi

Napsat či namalovat dopis Ježíškovi patří mezi oblíbené tuzemské vánoční tradice. A aby se dopis vždy dostal do těch správných rukou, připravili jsme si pro vás v ČistéDřevo.cz dřevěnou obálku na dopis Ježíškovi se jménem na míru. Stačí dopisní papír o velikosti A4 přehnout na ¼ a vložit do dřevěné obálky. Tu pak lze kamkoliv zavěsit, případně dát večer za okno. Udělejte dětem Vánoce ještě kouzelnější!

adventni-kalendar   dopis-pro-jeziska

Vánoční novinky a bestsellery s vůní dřeva

Letos v našem výběru nechybí naše vymazlené vánoční novinky, ale i výběr těch nejoblíbenějších dřevěných dárků, které naši zákazníci pravidelně každým rokem kupují. “V oblíbenosti rozhodně vedou dárková balení, ale dekorace a doplňky s tradiční vánoční tematikou dřevěným krabičkám úspěšně šlapou na paty.” Připomíná Marek Pařík, vedoucí obchodu ČistéDřevo.cz.

Dřevěná baňka

Chcete darovat maličkost jen tak pro radost? Pak máme unikátní řešení za rozumnou cenu. Dárek s gravírováním ve formě dřevěné baňky zůstane unikátní vzpomínkou a “provoní” domov hřejivou přírodní atmosférou. Pro punc exkluzivity můžete baňku darovat například v dřevěné krabičce. Nabízíme širokou škálu dřevěných krabiček v nejrůznějších velikostech a provedeních. Vyberte si!

banka-s-gravirem-na-miru

Kapsa na peníze

Nevíte, jaký dárek pro své blízké pořídit, ale darovat peníze v obyčejné obálce vám přijde nudné a fádní? Přesně proto máme v nabídce dřevěnou obálku na peníze. Zapomeňte na klasické obálky a darujte pod stromeček hotovost s dotykem dřeva. Klasický vánoční design je jen třešničkou na dortu.

  • Náš TIP: Přijde vám nudné dávat do obálky jen peníze? Věnujte dárkový poukaz

kapsa-na-penize

Fotografie na dřevě

Darujte vzpomínku stylově! Jsme rádi, že můžeme být součástí důležitých momentů ve vašem životě. Gravírovaná fotografie na dřevo vám jen tak nevybledne a jedinečné provedení z ní dělá originální dárek i unikátní dřevěnou dekoraci.

UV-fotografie-na-dreve   foto-na-dreve

Atraktivní dárkové balení

Představte si elegantní dárek, který ohromí nejen svým obsahem, ale i přírodním provedením. A to není všechno! Dřevěná krabička může být ještě více osobní. Naši řemeslníci pro vás exkluzivně vygravírují motivy na míru ve formě obrázku, textu, loga i již zmíněné fotografie. Nyní navíc se senzační 50 % slevou! A pokud si nebudete vědět rady s náplní, prozkoumejte naše hotové dárkové sady.

darkove-baleni-gin   darkove-baleni-jim-beam 

Kolekce barevných vánočních ozdob

Máte ve svém okolí zarytého milovníka Vánoc? Pak jistě víte, že dárků s vánoční tematikou není nikdy dost. Nerozbitné vánoční ozdoby z březové překližky v tradičním a roztomilém designu jsou pro vánoční stromeček jako dělané. Ale máme samozřejmě i přírodní!

vanocni-ozdoby-barevne

Dřevěný betlém

Dřevěné betlémy neodmyslitelně patří k našim bestsellerům. Mají tradiční hodnotu a jsou vítanou dřevěnou dekorací. Nabízíme klasické dřevěné betlémy z masivu, ale můžete se nechat okouzlit i propracovanějšími betlémy z dřevěné překližky v 3D verzi

dreveny-betlem   betlem-z-preklizky

Inspirujte se výběrem našich zaměstnanců!


Vánoce jsou časem radosti, lásky a dávání, a my věříme, že naše rady a tipy vám pomohou udělat tento svátek ještě výjimečnějším. Nezapomeňte, že dřevo je symbolem tradičního, přírodního a udržitelného darování, a proto není divu, že stále zůstává jedním z nejoblíbenějších materiálů pro vánoční dárky vůbec.