AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Svíčky vyladí hygge chvilku k dokonalosti

Nahledovy-svicen

Také máte rádi hřejivé chvilky u svíčky? Připravili jsme pro Vás krásné, dřevěné svícny v barvě přírodního dřeva, které můžete dozdobit přesně podle vašeho přání a preferencí. V chladných měsících, kdy náladě moc nepřispívá nedostatek slunečního svitu si můžete domov rozzářit pomocí svíček a správné hygge nálady. Stačí se jen naladit na správnou vlnu. Ale jak? 

Proč používat přírodní materiály

Věděli jste rovněž, že přírodní materiál má pozitivní vliv na lidskou psychiku, který je vědecky doložen? Pokud vám doma viditelný povrch ze dřeva chybí, hravě jej nahradíte dřevěnými dekoracemi i doplňky. Dřevěné svícny jsou v tomto případě ideálním řešením. Snadno vám doma vynahradí dřevěný materiál, zároveň vám domov rozehřeje teplé a mihotavé světlo svíček.

Jednoduché tipy na vytvoření hygge atmosféry

  • Zapalte si spoustu svíček, které vytvoří to správné prostředí a jsou nejpevnějším základem hygge inspirace.
  • Pokud jsou vám svíčky málo, tak použijte světelné řetězy v teplých odstínech žluté i bílé.
  • Vytvořte si svůj osobitý koutek, kde budete mít osobní věci, jenž vás definují.
  • Vsaďte na přírodní dekorace a stylové dřevěné doplňky.
  • Vymezte si přes den 20 minut, které budete věnovat čistě jen sami sobě a odpočinku.
  • Zachumlejte se do teploučkých pletených plédů.

 

hygge

DIY dekorace pro zručné milovníky vymazlené domácnosti

Je zde velice mnoho možností jak si svícen vyrobit a nazdobit tak, aby se Vám vždy hodil do interiéru. V prodejnách s výtvarnými potřebami Vás zahltí nabídka různých vrstvených ubrousků se vzory do moderního interiéru, ale i do domácností, které jsou zařízeny v provensálskému stylu. Na dřevěný svícen v jednoduchém designu ale můžete použít i malování na dřevo, stačí akrylové či olejové barvy, vaše fantazie a umělecký kousek je na světě.

Originální dárky pro své blízké

Naše svícínky, skleněné svícny i ostatní výrobky ze dřeva jsou vhodné jako dárečky pro své kamarády, známé, ale i rodinu k různým příležitostem, a že se jich během roku najde!! Svícny jsou přizpůsobeny čajovým svíčkám, které zakoupíte v každém hypermarketu.

kokosova-svicka

Rádi Vám výrobky také dozdobíme pomocí laserového vypalování, ale i stále populárnějšího UV tisku.