AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

10 tipů na originální dárky pro sportovce

nahledovy-medaile

Pro mnoho lidí je sport nejen způsobem života, ale i vášní. Pokud hledáte ten správný dárek pro sportovce, možná vám pomůže několik inspirativních nápadů. Zde je 10 tipů na originální dárky pro sportovce, které potěší každého nadšence.

Jak vybrat dárek pro sportovce? Držte se následujících zásadních kroků a nechte se inspirovat výběrem, který vznikl pod záštitou nadšených sportovců v našem “dřeváckém” týmu.

Obsah

Praktické dárky pro sportovce

Sportovci ve většině případů ocení zejména praktické dárky, které jim usnadní jejich činnost, zlepší výkon, či jakkoliv jinak posílí trénink. 

Naše nejlepší tipy na dárky pro sportovce:

  • Sportovní hodinky jsou nezbytnou výbavou každého sportovce. V současnosti se na trhu objevují hodinky s mnoha funkcemi.
  • Batoh nebo jiná sportovní taška. Zde se hodí orientovat převážně sportem obdarovaného. Fotbalisté ocení velkou tašku na kompletní vybavení. Běžci nebo cyklisté zase dají přednost lehkému voděodolnému batohu s možností pitného vaku. Pro zapáleného turistu je vhodný spíše kvalitní outdoorový batoh s nejrůznějšími vychytávkami (třeba sponou na kuksu).
  • Vhodné doplňky stravy ocení každý sportovec, který si hlídá zdravé stravování.
  • Sportovní oblečení nebo náčiní nepatří mezi nejlevnější záležitosti. Pokud chcete darovat opravdu osobní a prémiový kousek, tak výběrem vhodného oblečení nikdy nešlápnete vedle.

venkovni-beh

Originální dárky pro specifické sporty

Pokud jste již své portfolio praktických dárků vyčerpali již v minulých letech, musíte letos zkusit něco jiného. Zamyslete se proto nad tím, jaký sport je preferován a uvidíte, co vás napadne. Kdo stále tápe, máme zde alespoň malou inspiraci.

  • Plavání

Plavec ocení ochranné brýle do vody nebo poukázku na koupi nových plavek či trikotu do vody. Chlor totiž dělá i s kvalitním materiálem své a navíc plavek není prostě nikdy dost.

  • Běh a turistika

K běhání i turistice se hodí převážně reflexní doplňky, případně další ochranné světelné prvky. Radost uděláte i kvalitní čelovkou, případně ledvinkou na mobilní telefon, klíče a další nezbytnosti.

  • Cyklistika

Cyklista rozhodně ocení doplňky na kolo. Zaměřte se například na reflexní prvky na kolo, praktické doplňky i vtipné vychytávky.

  • Fotbal

Fotbalistovi uděláte radost kvalitním fotbalovým míčem, případně doplňky s merchem oblíbeného fotbalového klubu.

  • Halové sporty

Milovníka halových sportů potěšíte výběrem kvalitní obuvi a vhodných nástrojů (například míče, florbalové pálky či stylové helmy).

  • Jóga

Jako milovnice jógy jen připomenu, že doplňků (jako jsou bloky, protiskluzové ponožky, jógamatky a podpůrné polštáře) není nikdy dost.

Co dát sportovci k narozeninám

Co koupit sportovci k narozeninám? Jistě se shodneme, že vzpomínky jsou důležité. Darujte proto fotografii z výherního zápasu či soutěže. Zdá se vám fotografie příliš málo? I pro náročné máme řešení! Fotografie gravírujeme na dřevo, tiskneme na dřevo i sklo. Výjimečná událost si žádá originální řešení. Dárek pro sportovce nebo sportovkyni k narozeninám by měl být v první řadě osobní a stylová fotografie tento aspekt rozhodně splňuje.

Sportovní dekorace jako dárek

Dárek a zároveň dekorace. Jde to vůbec skloubit? Jasně že jde! Vsaďte na dřevěné věšáky na medaile. Na ČistéDřevo.cz najdete širokou nabídku dřevěných věšáků. Vyrobíme vám velké i malé, na míru se jménem i s obrázkem konkrétního sportu. Díky jedinečnému přírodnímu designu jsou dřevěné věšáky na medaile nejen praktickou vychytávkou, ale i stylovou dekorací. Bude slušet obývacímu pokoji, ložnici i předsíni. Sportovní dekorace pro fitnesáka či fitnesačku dá každému příchozímu jasně najevo, kdo v bytě bydlí.

dreveny-vesak-na-medaile-detail   vesaky-na-medaile-drevo

Vtipné sportovní dárky

Chcete sportovce zaručeně rozesmát? I pro tyto požadavky máme řešení. Vyberte si z naší bohaté nabídky dřevěných výrobků a nechte na ně vypálit vtipný text. Víte, co se říká - sportovci jsou známí nejen svým odhodlaný přístupem k životu, ale i specifickým humorem. 

Vybrali jsme pro vás pár nápadů našich věrných zákazníků. 

  • “I sportovci umí vařit!”

Doporučujeme například použít na dřevěná prkénka, servírovací stolky nebo grilovací kleště.

  • “Posiluju!”

Naši zákazníci si celkově velice pochvalují dřevěné korbely na nápoje. Zkuste darovat sportovci dřevěný korbel s gravírováním a vaše snaha se setká s úspěchem.

  • “V každém sportu je kousek umění.

Co koupit sportovkyni k narozeninám nebo k Vánocům? Každá žena má ráda krásné věci. Dřevěné dekorace s osobním vzkazem jsou to pravé ořechové.

  • “Srdce šampiona bije i mimo stadion.”

Pokud je váš protějšek vášnivý sportovec, nemusíte se bát ani romantičtějšího dárku ze dřeva, na který necháte vypálit dvojsmyslný text.

  • “Není to jen sport, je to životní styl.”

Gravírujeme až na 3000 jedinečných dřevěných výrobků. Vyberte si ten váš! Text vyplníte do textového pole v detailu produktu.

krabicka-na-alkohol-s-vlastnim-motivem

Personalizované dárky pro sportovce

Víte, jak ukázat, že jste si dali na dárku záležet? My ano! Osobní dárky pro sportovce hravě vytvoříte pomocí gravírování do dřeva. V nabídce máme až 3000 dřevěných výrobků, které můžete nechat upravit dle vlastního přání. Gravírujeme texty, loga, obrázky i značky oblíbených sportovních klubů.

Levné ale originální dárky pro sportovce

Nemusíte utrácet spoustu peněz, abyste sportovci dali něco extra. I drobnosti potěší, protože dáte obdarovanému najevo, že jste jeho koníček při výběru dárku brali v potaz. Spousta lidí při výběru dárků hledí právě na rozpočet. A co tedy pořídit doslova za hubičku? Nadšený fotbalista a sportovec Tomáš doporučuje dřevěné medaile. “Na medaile lze vypálit jakýkoliv text či obrázek, takže se skvěle hodí jako drobnost, která nezatíží vaši peněženku, ale udělá obrovskou radost. Osobně jsem z takového dárku měl velkou radost, protože mí přátelé tím ukázali, jak dobře mě znají.”

drevene-medaile   drevene-medaile-pro-sportovce   medaile-ze-dreva

Co dát sportovci k Vánocům

A narozeninami nekončíme! Máme pro vás tipy i na stylové vánoční dárky, které ocení každý sportovec. Když sportovec sbírá medaile, případně poháry ze svých úspěchů, pak se mu může hodit vitrína, případně stylová police. V nabídce ČistéDřevo.cz najdete unikátní designové police z masivu pod naší privátní značkou IZARI, které se skvěle hodí jako vánoční dárky pro sportovce. Kromě dubového masivu vás okouzlí i různé typy konzolí a možnosti uchycení na zeď.

dreveny-pohar-pro-sportovce

Ať už jste vybrali cokoliv z této škály dárků, pamatujte, že důležité je projevit svou podporu a zájem o jejich zálibu a vášeň. Vhodný dárek může také posílit jejich motivaci a radost z toho, co dělají. Ať už jste váhali, co koupit sportovci k vánocům či narozeninám, doufáme, že jste dnes našli, co jste potřebovali. Pro více inspirace nás sledujte na sociálních sítích - Facebooku, Instagramu, Pinterestu i TikToku.

Související články