MEGA slevy až 30 % na vše a doprava s PPL Parcelshop jen za 39,-

Nárůst objednávek Pršutérie Chovaneček

nahledovy-case-study

Společnost Pršutérie Chovaneček si dala za cíl dvojnásobný meziroční růst. Vedle rozšiřování sortimentu a investice do marketingu přišli s převratným nápadem: vytvořit dárkové sady. Tím se Pršutérie výrazně odlišila od konkurence, vytvořila nový produkt, který zákazníkům usnadnil výběr. Pršutérie nás oslovila s žádostí o výrobky ze dřeva na míru s logem firmy. 

Jaký vliv měla dárková balení ale i cenově zvýhodné balíčky na vnímání značky a obrat Pršutérie?

Pojďte si přečíst něco o naší spolupráci, konkrétních cílech a detailech projektů, včetně výsledků, která Pršutérii vzájemná kooperace přinesla.

Obsah

Zadání od klienta

Kvalitní pršuty jsou ideálním dárkem pro vaše nejbližší. Tímto heslem se řídí jeden z našich stálých klientů, Pršutérie Chovaneček. V nabídce najdete uzenářské výrobky, české pršuty s tradicí, degustační boxy, dárkové bedýnky a další pochoutky. Jelikož je konkurence v dnešní době neúprosná, obrátil se na nás pan Chovaneček s prosbou o vylepšení nabídky. Podívejte se, jak jsme se s tím společně popasovali.

Jaké jsme nabídli řešení

  • Doplňky pro sortiment Pršutérie
  • Personalizace a zážitek
  • Vánoční dárky

darkova-bedynka-prsuterie   drevene-prkenko-prsuterie   banka-s-logem-prsuterie

Co jsme si dali za cíl

  1. Zvýšení obratu z dárkových balíčků   
  2. Nárůst objednávek
  3. Spokojenost zákazníků
  4. Originální dárky pro obchodní partnery   

Jak probíhá spolupráce

Mezi zákazníky Pršutérie stále rostla poptávka po dárkových balíčcích a netradičních řešení. Z této potřeby se zrodil nápad na spojení pršutů s dřevěnými výrobky, které se v kombinaci skvěle doplňují. Krabičky, prkénka a nože k pršutům zkrátka patří. 

Pan Chovaneček o celé myšlence říká: “Když jsme se rozhodovali, jak dodat uzenářským výrobkům něco navíc, co by zákazníky okouzlilo, byly dřevěné výrobky jasná volba. Pro ČistéDřevo.cz jsme se rozhodli nejen proto, že dodávají širokou škálu dřevěných výrobků, ale jsou schopni na ně i gravírovat za rozumnou cenu. Nešli jsme po nejnižší ceně, ale naopak oceňujeme službu, kterou nikdo jiný nenabízí, a to je rychlý, svižný zákaznický servis, který vždy vyhoví naším požadavkům v co nejkratší době.”

“Díky našim specialistům a profesionálním laserovým strojům umíme snadno pokrýt i velké objednávky, které jinde nedostanete. Pro pana Chovanečka vyrábíme obratem tisíce kusů zboží. Požadavek na 1000 nožů s gravírováním dostaneme v pondělí, v pátek je již zakázka u klienta.” Připomíná Marek Pařík, vedoucí obchodu ČistéDřevo.cz. Ten rovněž zdůrazňuje, že výroba takhle specifického zboží na míru trvá mnohdy v řádech několika týdnů. ČistéDřevo.cz však věří, že rychlost a vyhovění požadavkům zákazníka je náš podpis.

Unikátní dárkový sortiment je vhodný k narozeninám, výročí a samozřejmě k Vánocům. Právě Vánoce byly dalším tématem, které jsme společně otevřeli. Pršutérie pro své zaměstnance a obchodní partnery pravidelně vymýšlí originální vánoční dárky. “I v tomto případě jsme se obrátili na ČistéDřevo.cz a nechali si vyrobit na míru dřevěné andílky s naším logem,” vzpomíná pan Chovaneček.

prsuterie-chovanecek

Naše výsledky v kostce

  • DVOJNÁSOBNÝ OBRAT

Pan Chovaneček říká, že hotové sady jsou u zákazníků velice oblíbené: “S přidáním dárkových balení se náš roční obrat zdvojnásobil.”  

  • NÁRŮST OBJEDNÁVEK

Spolu s obratem přirozeně vyrostly i počty objednávek. Zajímavostí je, že dárková balení s pršuty slaví úspěch nejen u zákazníků v Česku, ale přibyly také objednávky zahraničních odběratelů, především ze Švýcarska. 

  • SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKŮ

Možná proto, že je Pršutérie Chovaneček rodinná firma, nebo snad proto, že nevychází pouze z tradice, ale i z inovace, je pro e-shop a prodejny zásadní spokojenost zákazníků. Aby nákup nebyl jen nákupem, ale především nevšedním zážitkem. “O své zákazníky pečujeme a chceme jim dopřát něco nového a unikátního. Zákazníci oceňují nejen přidanou estetickou hodnotu, ale také odolnost celého dárkového balíčku.”

Reference klienta
logo-prsuterie-chovanecek

* * * * *

“Rádi bychom vyzdvihli celkovou komunikaci i to, že objednávky jsou vyřizovány velice rychle. Flexibilita, skladovost dřevěných výrobků i zvládnutí více objednávek najednou je pro naše podnikání a vzájemnou spolupráci klíčová. S celkovou komunikací jsme velice spokojení a oceňujeme, že nám a našim požadavkům vychází ČistéDřevo.cz vstříc.”

Majitelé Vlastimil a Tomáš Chovanečkové

prsuterie

Zdvojnásobte svůj obrat i vy!

Klientům nabízíme možnost nahlédnout do galerie fotografií dřevěných produktů s gravírováním pro inspiraci. Jakmile odešlete svou poptávku, obratem vám pošleme grafiku ke konzultaci a schválení vizuálu loga. Společně s předlohou ke schválení rovnou dostanete i finanční nabídku šitou na míru, která se odvíjí od ceny produktů, objednaného množství kusů a složitosti vypáleného motivu.

Vedoucí obchodu Marek Pařík rovněž zdůrazňuje, že žádný objem firemní zakázky pro ČistéDřevo.cz nepředstavuje problém. V minulosti jsme vyřídili objednávky i s deseti tisíci dřevěnými produkty - od dřevěných medonosek, přes lehátka, prkénka, až po louskáčky na ořechy. “Naše poslední větší objednávka obsahuje 27 tisíc kusů záložek do knihy,” zmiňuje Pařík.

Chcete i vy vybojovat více objednávek? Ozvěte se nám na číslo +420 605 337 238 nebo e-mailem na info@cistedrevo.cz. Nebo nám rovnou pošlete nezávaznou poptávku