AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon, pískoviště nebo lehátko se slevou až 15 %

Dotek dřeva za skvělou cenu

nahledovy-povanocni-vyprodej

Dostali jste pod stromeček peníze, abyste si mohli pořídit něco podle vlastního vkusu a přání? Pak nijak neotálejte! Povánoční výprodej je tady a má omezenou platnost. Ulovte si svůj vysněný kousek za nejlepší cenovou nabídku na trhu.

Co vás čeká a nemine v povánočním výprodeji na ČistéDřevo.cz? Samozřejmě, že naše nejoblíbenější produkty, doplňky do domácnosti i funkční předměty. V článku se dozvíte vše potřebné, abyste exkluzivní slevy nezmeškali.

Obsah

Co můžete očekávat

Povánoční výprodej na ČistéDřevo.cz bude probíhat od 25. prosince do 7. ledna. Nenechte si ujít své oblíbené výrobky, které pro vás máme nachystané až s 56 % slevou. Na sníženou cenu se můžete těšit u všech výrobků. Nemusíte se tedy obávat, že by se nedostalo na vaše favority.

Dřevěné výrobky pro každou příležitost

Jsme připraveni na vše! Obdarovávání na Vánoce se v posledních letech zaměřuje především na vouchery, ale i darování peněz. Proto jsme si pro vás nachystali povánoční výprodej zaměřený na bestsellery letošní zimy. Výprodejem nám pomůžete udělat místo ve skladu, abychom mohli připravit dřevěné novinky a výrobky pro jarní a letní sezónu. (Jedná se především o vyvýšené záhony, proutěné koše, truhlíky, dřevěná lehátka i dětská pískoviště. Máte se na co těšit!)

Novinky

Proč dát přednost dřevěným výrobkům?

Dřevo není pouze materiálem – je to způsob, jak vnést do vašeho domova přírodu. Při výrobě dřevěných produktů klade náš tým důraz na kvalitu, trvanlivost a estetiku. Všechny naše výrobky ze dřeva s sebou nesou příběh řemeslného mistrovství a lásky k přírodě.

Nezpochybnitelné vlastnosti dřeva:

  • Pevnost, odolnost, trvanlivost - dřevo je materiál neomezených možností a vlastnosti dřeva patří k jeho největším výhodám. 
  • Design - pro dřevo je typická jeho univerzálnost. Skvěle se hodí do vintage, boho, scandi, moderních ale i tradičních domovů. Navíc si můžete být jisti, že nejen jeho funkčnost, ale i vzhled nepodléhají zubu času.
  • Dotek přírody - obklopte se krásnými věcmi ze samotného lůna přírody. Váš interiér získá příjemný hřejivý ráz.
  • Bezpečnost - dřevěný materiál neobsahuje žádné škodlivé látky a hodí se tak pro potřeby do kuchyně i dětského pokoje. A samozřejmě nesmíme zapomínat ani na výrobky pro naše čtyřnohé mazlíčky!
  • Rozmanitost - ze dřeva lze vyrobit doslova cokoliv od hraček, přes nábytek až po dřevěné doplňky.

detsky-metr-v-pokojicku   prirodni-kuchyne

Jaké bestsellery můžete pořídit v povánočním výprodeji

Hodiny IZARI a dřevěné dekorace pro dokonalý interiér

Dřevěné dekorace a doplňky jsou stálicí našeho sortimentu. Máte možnost vybrat si z nejrůznějších typů dřevin a provedení. A proč mají hodiny IZARI v našem výběru své specifické místo? Okouzlily nás moderním minimalistickým designem, provedením a kvalitou. Souhlasíte?

hodiny-izari

Hračky ze dřeva pro všechny

Neustále se snažíme pro naše nejmenší a nejnáročnější zákazníky hledat ty nejatraktivnější novinky. Aby se jimi mohl náš sklad zaplnit, nabízíme s exkluzivní slevou veškeré dřevěné hračky. Máme široký sortiment hraček pro holky, kluky i ty nejmenší skřítky. Doporučujeme například dřevěné kuchyňky pro malé pomocníky i luk se šípy pro nezdolné dobrodruhy. A pozor! Zima se zase bude hlásit o slovo, stihli jste si pod vánoční stromeček ulovit naše klasické dřevěné sáně? Pokud ne, tak teď už neváhejte. Mizí totiž doslova rychlostí blesku!

Rozmanité doplňky do domácnosti

Pro organizaci domácnosti doporučujeme dřevěné bedýnky, ale i proutěné koše na dřevo (ty s přehledem využijete na sběr ovoce, hub, ale i jako dekorace). Bedýnky ze dřeva slouží nejen k uložení, ale vytvoříte z nich perfektní minimalistický nábytek i stylové dekorace.

bedynka-zavesny-kvetinac   drevene-bedynky-jako-police

Kuchyňské potřeby pro gurmány i nadšené kuchaře

V našem výprodeji najdete slevy na dřevěné nádobí a kuchyňské náčiní, které nejen dobře vypadá, ale také poskytuje vynikající funkčnost a odolnost. Oceníte širokou nabídku dřevěných prkének, servírovacích táců a podnosů i praktických nezbytností. Všechny potřeby do kuchyně disponují vysokou kvalitou, funkčností, a díky nestárnoucímu designu dodají šmrnc každé kuchyni. 

Dřevěný nábytek

Designový nábytek ze dřeva spojuje funkčnost s elegancí. Nový rok tak můžete začít s novým kouskem nábytku, který osvěží váš domov. Za naprostý bestseller považujeme dětský dřevěný nábytek v designu oblíbených pohádkových hrdinů. Přesvědčte se sami!

stolicka-ze-dreva   stul-a-zidle-medvidekpu

Nakupování na našem e-shopu je snadné a pohodlné. Stačí navštívit webové stránky, prozkoumat jedinečnou nabídku a přidat si dřevěné výrobky do nákupního košíku. Garantujeme rychlé doručení až k vám domů, abyste si co nejdříve mohli užívat dřevěných radostí. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vdechnout domovu krásu a teplý dotek dřeva. 

Děkujeme vám za vaši podporu a přejeme vám šťastný nový rok plný tepla, lásky a přírodní krásy!

Související články