AKCE: Zahradní doplňky se slevou až 15 % a doprava s PPL Parcelshop jen za 39,-

Bigjigs, Strana 2

Bigjigs

Za kvalitu dřevěných hraček od anglické značky Bigjigs Toys se můžeme v klidu podepsat. Kvalita dřevěných hraček značky BigJigs Toys je testována a odpovídá všem podmínkám pro prodej v EU a USA. Oceníte širokou nabídku dřevěných hraček i doplňků do dětského pokoje. Dřevěné hračky vynikají pevností, odolností, nezávadností materiálu a plně rozvíjejí dětskou motoriku, ale i fantazii. Stačí si jen vybrat z bohaté nabídky. 

Stránka 2 z 5 - 63 položek celkem
Dřevěné natahovací letadlo
149 Kč

Dřevěné natahovací letadélko se stane oblíbenou hračkou Vaších ratolestí. Dřevěné letadlo je klasická hračka pro kluky, se kterou si pěkně vyhrají.

H245
Dřevěná motorická hračka - nasazování tvarů na tyč
389 Kč

Krásná dřevěná hračka, se kterou si děti užijí zábavu a zároveň si procvičí motoriku, naučí se rozpoznávat tvary, barvy a mohou začít s jednoduchými počty.

H229
Dřevěný motorický labyrint na kolečkách (žirafa)
329 Kč

S touto malovanou žirafou z bukového dřeva na kolečkách zažijí děti spoustu zábavy. Provlékáním korálků drátěným labyrintem si navíc procvičí jemnou motoriku.

H225
Dřevěný válec s tvary
449 Kč

Motorická hračka vhazovací válec s tvary je velmi oblíbená hračka, pomáhá vašemu dítěti soustředit se na konkrétní činnosti a úkoly.

H230
didakticke puzzle
269 Kč

Dřevěné puzzle je pro děti zdrojem nekonečné zábavy. Skládání jednotlivých dílků pomáhá rozvíjet koordinaci, učí děti řešit problémy a pomáhá trénovat sociální dovednosti i...

H524
Dřevěné kuželky - Piráti
359 Kč

Dřevěné kuželky s figurkami pirátů se postarají o skvělou zábavu dětí na zahradě i doma. Velikou radost udělají také jako dárek.

H376
Dřevěné vkládací puzzle Medvěd
199 Kč

Výborná vkládačka pro Vaše dětičky, které si ji zamilují. Děti mohou obléct medvěda podle své fantazie.

H374
Dřevěné domino - Farma
329 Kč

Dřevěné domino se zvířátky bude pro menší i větší děti skvělou zábavou. Pomáhá rozvíjet jejich paměť, motorické schopnosti a také soustředění.

H372
Lepící cesta s autíčkem
249 Kč

Vytvořte dětem silnice a křižovatky podle jejich přání. Součástí lepící pásky je i dřevěné autíčko, se kterým mohou malí dobrodruzi projíždět vytvořené silnice.

H363
Set pro šéfkuchařku
Set pro šéfkuchařku
Skladem (2 ks)
389 Kč

Děti jsou od přírody zvědavé a rády napodobují ostatní. Učí se pozorováním a hraním. Set pro šéfkuchařku je jako stvořený pro všechny mladé kuchařky, které si rády hrají doma a...

H317
Dřevěný hlavolam barevný had
59 Kč

Skládačka je určená pro kreativní zábavu, kde omezením je jen pouze představivost. Hračka rozvíjí kreativitu, dovednosti a učí soustředění a bystrost.

H244
Dřevěná krájecí zelenina v krabičce
459 Kč

Dřevěná bedýnka plná pestré zeleniny, kterou si děti mohou krájet a následně opět spojovat pomocí suchého zipu. Součástí balení je dřevěný nůž a prkénko.

H238
Velká dřevěná farma
1 019 Kč

Nádherně zpracovaná farma ze dřeva udělá radost dětem i jejich rodičům. Hrát si můžete se zvířátky, můžete prozkoumat větrný mlýn nebo koňské stáje.

H236
Dřevěný duhový panáček
399 Kč

Oblíbená dřevěná hračka, která přispívá k rozvoji motoriky, učí trpělivosti a díky krásným duhovým odstínům panáčka si děti mohou trénovat poznávání barev.

H231
Magnetický labyrint farma
549 Kč

Fantastická hra pro děti, která je zavede na barevnou farmu plnou domácích zvířátek. Magnetický labyrint rozvíjí motoriku dětí, koordinaci ruka-oko a učí je manuální zručnosti.

H191
Nahoru
Další produkty

Stránka 2 z 5 - 63 položek celkem