AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon, pískoviště nebo lehátko se slevou až 15 %

Tipy na dárky, Strana 4

Potěšte své tělo příjemnou masáží

Potěšte své tělo příjemnou masáží

masaz-clanek

Sedíte celé dny v kanceláři a vaším jediným pohybem je maximálně cesta na oběd nebo na toaletu? Pak vás nejspíš trápí ztuhlé tělo a bolavé svaly. Ze sedavého stylu života trpí nejvíce nohy a záda, neboť jsou v nepřirozené poloze bez kloudného protažení. Máme pro vás vychytávky, které využijete nejen v kanceláři a zpříjemníte si tak den!

masazni-nastroje

Zkuste masáž

Chápeme, že během obědové pauzy si neodběhnete na masáž. Můžete si ji dopřát přímo u vás v kanceláři. Prokrvíte tam ztuhlé části těla a dosáhnete kýženého uvolnění. Oddechnete si od stresu a pocítíte velkou úlevu. V práci býváme často napjatí a přetažení. Ukončete tento destruktivní kolotoč včas. Dovolte si pár minut klidu!

Lodičky a bolavá chodidla

Pokud máte jasně daný dress code, pravděpodobně se i v tom největším horku potíte za monitorem s nohami nacpanými v lodičkách. Tělo nám během horkých dnů přirozeně otéká, ale móda úzkého oblečení a bot mu to tak lehce nedovolí. Nejhůře jsou na tom naše nohy. Vyzujte se na malý okamžik z lodiček (nebo je rovnou vyměňte za pohodlné pantofle) a namasírujte si nohy!  Skvělým pomocníkem je dřevěný masážní strojek na chodidla. Mějte ho položený pod stolem a párkrát za den ho využijte.

masaz-nastroje

Ztuhlý krk či šíje? Ne na dlouho!

Stačí pár hodin v nesprávné poloze a máme zaděláno na pořádnou nepříjemnost. Ztuhlý krk a následná bolest hlavy nejsou nic příjemného. Našli jste si minutku na masáž chodidel? Přidejte k tomu i masáž šíje! Uvolnění přináší dřevěný masážní ruční váleček. Nerovnosti válečku zajistí prokrvení a uvolnění pokožky. Použít ho můžete také na nohy, paže i záda.

rucni-valecek-zada

Rychlovka do kabelky

Jste často na cestách? Sedíte příliš dlouho v autě nebo autobuse? Přibalte si do kabelky malého pomocníka. Dřevěný masážní váleček na chodidla je praktický a vejde se kamkoli. Zkrátka ho použijete ve chvíli, kdy se vám to hodí nejvíc. Sedíte v parku na lavičce? Máte bolavé nohy z nepohodlných bot? Vytáhněte svůj váleček a dejte se do práce. Během pár okamžiků vám bude lépe.

valecek-masaz

A co vy? Pečujete o sebe a dopřáváte si pravidelné masáže? Alespoň 1x týdně si dopřejte relaxační masáž celého těla s masážní emulzí od zkušeného maséra nebo i od partnera. Budete se cítit jako znovuzrození.

TIP: Zalíbila se vám domácí masáž? Zapojte partnera či partnerku a zkuste si osvojit i další typy masáží.

Každá žena je jedinečná

Každá žena je jedinečná

den-zen

Přestože Mezinárodní den žen je už za pár dní a je to ideální příležitost udělat ženám radost malým dárečkem, je důležité si uvědomit, že bychom si je měli hýčkat po celý rok. Proto vám přinášíme pár tipů, jak udělat opravdovou radost od srdce.

Naše 4 tipy na dárky = originální způsoby, jak jí vykouzlit úsměv na tváři. Na všechny naše produkty si navíc můžete nechat vygravírovat osobitý vzkaz, vaší fantazii se meze nekladou.

Šperkovnice se jmenováním

Krásné šperkovnice na prstýnky, náramky i řetízky. Každý šperk potřebuje své místo!

drevena-sperkovnice   drevena-sperkovnice_1

Krásná vzpomínka

Darujte váš společný okamžik, na který oba nejraději vzpomínáte a vraťte se alespoň na chvíli na místo, které pro vás tolik znamená.

dreveny-fototramecek_1

Je libo oblíbená sklenka vína?

Je vaše drahá polovička milovnice dobrého vína? Pak by ho měla dostat v elegantním a stylovém balení!

stojan-na-vino

Nebo snad čaje?

Možná má ale raději čaje. U nás najdete široký výběr dřevěných krabiček na čaje, které vypadají přímo parádně!

set-na-caj

Všem ženám přejeme předběžně krásný Mezinárodní den žen a všem mužům šťastnou ruku při výběru dárečků!

 

Jak vybrat ideální šperkovnici

Jak vybrat ideální šperkovnici

sperkovnice-ze-dreva_1

Hledáte šperkovnici do které si můžete ukrýt všechny své cennosti, bižuterii, hodinky a další módní doplňky? Nebo potřebujete skvělý dárek pro něžnější pohlaví?

Dřevěnou šperkovnici si prostě zamilujete

Výhody dřevěné šperkovnice.

  • Mají nadčasový design, který nikdy nevyjde z mody.
  • Jsou velmi prostorné, kromě hlavního boxu je nabízíme také s vedlejšími šuplíky, případně také zrcadly.
  • Nádherně voní po dřevě.
  • Dřevěné šperkovnice daleko lépe odolávají zubu času.
  • Dřevěný materiál vyvolává hřejivé a pozitivní emoce.
  • Sladíte je s každým typem interiéru.
  • Neslouží jen jedné generaci.

Šperkovnice pro děti

Máte doma malou parádnici, která ráda napodobuje maminku? Darujte ji dřevěnou šperkovnici, která je potěší a hned se děti budou cítit daleko dospěleji. Dívčí šperkovnice se od klasické ničím neliší, jen byste měli dbát více na bezpečnost. Opět se opakujeme, ale dřevo je v tomto případě ideální volbou. Děvčata navíc ocení, že mohou popustit uzdu své fantazii a vytvořit si ze šperkovnice originální kousek, který vystihuje jejich přesvědčení, náladu, či dokonce osobitý styl.

drevena-sperkovnice_1   dreveny-stojan-na-sperky   sperkovnice-ze-dreva

Jak udělat ze šperkovnice netradiční dekoraci?

Na trhu je i množství nejrůznějších tvarů, které se vám na nočním stolku nebo v koupelně budou nádherně vyjímat. Naši odborníci vám v ČistéDřevo.cz vyřežou například šperkovnici ve tvaru stromu, nebo kočky, záleží čistě jen na vašich preferencích. Tyto tvary se hodí použít zejména jako šperkovnici na náušnice. Díky tomu se vám už nikdy nestane, že budete hledat náušnici do páru a nestihnete pak autobus na schůzku. Chybí vám doma malé zrcadlo. Šperkovnice, které u nás najdete je obsahují a vy se ráno můžete v klidu zkrášlit v útulném prostředí vašeho oblíbené místnosti.

Ponecháte přírodní design, nebo se vrhnete na kreativní zpracování?

Vybrat ideální barvu šperkovnice pro ženu může být někdy problém. Proto jsou naše šperkovnice vyrobeny z čistého a surového dřeva, které se hodí kdekoliv. Navíc si jej naši zákazníci rádi podle své vlastní fantazie barví, patinují nebo moří do různých barev. Pro ty aktivnější je vhodná také technika zvaná decoupage (zdobení dřeva ubrouskovou metodou). Je jen na vás, jak se rozhodnete ke šperkovnicím přistoupit.

Dřevěné hračky nejen pro děti

Dřevěné hračky nejen pro děti

Náhledový-drevene-hracky

Pokud jste se dostali až sem, s největší pravděpodobností máte stejně rádi dřevo a výrobky z něj jako celý náš tým. Náš sortiment dřevěných výrobků nabízí také mnoho hraček vyrobených převážně z bukového, ale také topolového dřeva.

Rozhodli jsme se jít proti proudu „plastové mánie“ a nabídnout opravdu širokou škálu dřevovýrobků. Dřevěné hračky učí zručnosti a rozvíjí fantazii Vašich dětí. Nestatické a funkční hračky, například bagr s lopatou, nebo hasičské auto s pohyblivým žebříkem děti hned tak neomrzí.

Dřevo je jedním z nejstarších materiálů používaných pro výrobu dětských hraček. Nám se jej i navzdory syntetických materiálů daří vracet zpět do módy právě díky lidem, kteří mají dřevo také v oblibě.

drevene-auto_1

Kvalitní dřevěná hračka může sloužit i více než jedné generaci. Ve chvílích, kdy si ji nikdo nevšímá se dá použít jako dekorace. Díky použitým materiálům jsou hračky opravdu přírodní a disponují vysokou kvalitou řemeslného zpracování.

Pohybujeme se na trhu hraček a dřevovýrobků a tak víme, že ceny těchto hraček jsou vyšší, než hraček plastových, nicméně jedná se o hračky kvalitní, trvanlivé, zdraví neškodné a pevné.