AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

IZARI: konečně masivní police za rozumnou cenu

nahledovy-police-izari

Ať už hledáte police do kuchyně, či dětské poličky, tak jste tu naprosto správně! Česká značka IZARI spojuje lásku k tradičnímu řemeslu a zkušenosti s dřevěným materiálem. Kromě nástěnných hodin jsme se nyní nově pustili i do pořádných dřevěných polic z masivu, které něco vydrží a hlavně skvěle vypadají.

Co tu pro vás máme

Exkluzivně jsme pro vás vyrobili poličky z dřevěného masivu, jež jsou pilotními výrobky nově vzniknuvší české značky IZARI. Dřevěná polička nejen že vyniká unikátním minimalistickým designem, ale rovněž sympatickým poměrem ceny a kvality. Nástěnné police jsou vyrobeny z dubového masivu a ošetřené kvalitním tvrdým voskovým olejem OSMO. Kovové konzole nalezneme ve dvou barevných provedeních a pyšní se industriálním designem. Vybrat si ale můžete i variantu se skrytým kováním. Nemusíte se bát na poličku vyskládat ani těžší věci jako jsou knihy, menší akvárium, květináče nebo vázy a mnohé další dekorace. Nosnost polic je až 20 kg, tudíž budou vaše poklady jak na výsluní, tak v bezpečí. Vybírat můžete hned z několika délek polic – 40 cm, 60 cm, 80 cm a 100 cm.

Ctvercovy-police-bez-konzoli   Ctvercovy-police-cerne-konzole   Ctvercovy-police-bile-konzole

Jak police připevnit na stěnu

Masivní dřevo tvoří dokonale sehranou dvojici právě s unikátním minimalistickým kováním. Kování exkluzivně nabízíme v bílém a černém provedení. Pokud kování a konzole přiznávat nechcete, můžete si vybrat i “skrytou” variantu. Umístění konzolí lze dokonce přidělat dvěma způsoby. Zakoupit tudíž můžete polic více a na každou uchytit konzole jinak. Výsledek bude velice efektní a jedinečný.

Jak IZARI police zavěsit na stěnu?

  1. Pro připevnění poličky budeme nezbytně potřebovat hmoždinky, vruty a kvalitní vrtačku. (Montážní materiál je součástí balení.)
  2. Základem je dobře si promyslet, kam chceme umístit police. Dřevěné poličky bychom měli mít pro ruce, zároveň by ale neměla prostor narušovat (například by měla být v takové výšce, abychom se do ní nebouchali apod.)
  3. Tužkou si vyznačíme místo, kde se budou nacházet vruty, rovněž si na zdi tužkou zakreslíme místo, kam umístíme kovové konzoly. Doporučujeme použít vodováhu.
  4. Vyvrtáme díry, do kterých vložíme hmoždinky a vruty, následně spolu s konzolí připevníme poličku je stěně.

Kam se dřevěné poličky hodí?

Dřevěné police z masivu se díky jednoduchému designu s přehledem hodí nejen do obývacího pokoje, ale do všech místností v bytě. Dřevěná police do koupelny hravě nahradí nevzhledné skříňky, a díky dobře ošetřenému dubovému dřevu se nemusíte dřeva v koupelně absolutně bát! Polička IZARI se krásně vyjímá i na chodbě, v kuchyni, v ložnici jako praktická polička nad postel, ale výborně ji zúročíme i v dětském pokoji. Vyzkoušejte si to sami!

Tipy, jak nastylovat polici

Mysleli jste si, že uchycením dřevěné poličky všechna práce končí? Jste na omylu. Tzv. shelf styling police a policových systémů má svá přesná pravidla. Jdeme si je přiblížit!

  1. Nespokojte se pouze s jednou velikostí poličky. Nakombinujte hned několik různých délek. Potřebujete zaplnit prázdnou a nudnou stěnu v obývacím pokoji? Dřevěné police IZARI jsou ideálním řešením.
  2. Pohrajte si s vrstvením. Doplňky by měly být poskládány ve vrstvách a to jak vertikálně, tak i horizontálně. 
  3. Vše v jednom duchu. Dekorace na poličku by měly být sladěny zejména s okolním stylem. Vybírejte doplňky, které budou ladit se zbytkem místnosti buď barvou, strukturou nebo materiálem. Květináč na polici by měl ladit s jiným květináčem v místnosti, stejně tak svíčka, váza, mísa, box, rámeček na fotky apod.
  4. Správné řazení knih a jejich styling dokáže na poličkách doslova zázraky. Zajímavé knihy dejte do popředí. Slaďte je barevně (můžete zkusit sundat přebaly, pod nimi většinou bývají neutrálnější barvy). Skládejte knihy různě – horizontálně, či vertikálně, či si klidně vystavte oblíbenou knihu obalem dopředu.
  5. Nezapomínejte na organický prvek. Doporučujeme převislé typy pokojových rostlin (břečťan, potos, zelenec, filodendron apod.) nebo vázu sušených květin, třeba velice populární pampové trávy.
  6. Kompozice trojúhelníku (tzv. pravidlo tří) patří mezi základní principy seskupování doplňků na policích. U sebe by vždy měly být nastylovány 3 doplňky tak, že jeden z nich je vyšší a ostatní dva nižší, čímž se vytváří právě iluze trojúhelníku.
  7. Nikdy nearanžujte dekorace ani knihy do jedné roviny. Dle pravidla trojúhelníku můžete vytvářet různé výšky (nižší svíčka, vyšší váza, střední hromádka knih).
  8. Police by neměla být využita od kraje po kraj, nechávejte menší prostor mezi knihami, případně skupinami doplňků. Dosáhnete tak dokonale harmonického dojmu.

drevene-police-izari

Proč dávají současní designéři přednost policovým regálům v interiéru

Ty tam jsou doby, kdy se byt zahlcoval těžkým nábytkem a velkými komodami. Dnešní designéři se zaměřují na sjednocení stylu, hřejivou atmosféru, vzdušnost a praktičnost. A přesně tyto parametry splňují policové regály.

  • Minimalistický styl ocení čisté a velmi jednoduché linie dřevěných polic. 
  • Romantickému stylu bydlení doporučujeme spárovat police s bílým kováním. 
  • Boho stylu sluší přírodní barvy, což poličky IZARI splňují. Zvláště ty se skrytými konzolami.
  • Milovníci industriálního stylu budou nadšení z jednoduchého černého kování.
  • Dřevěné police na zeď mají díky masivnímu provedení univerzálního dubu skvělý potenciál i v interiéru rustikálního stylu
  • Skandinávský a hygge styl jsou si v mnohém podobné – milují přírodní materiály, odstíny hnědé a béžové a hřejivost dřeva.

police-interier-pansky   police-interier-boho

Luxus, tradice a odolnost! To jsou synonyma pro naše dřevěné police IZARI, kde se snoubí čistý design a praktické vlastnosti masivního dubu.Produkt je samozřejmě dodáván v demontovaném stavu. Nemusíte se ale obávat, složení je velice snadné a součástí balení je i montážní materiál. Případně sledujte naše sociální sítě, kde najdete videonávod, jak dřevěnou poličku složit a pověsit. Jsme pro vás na Instagramu, Facebooku, TikToku i Pinterestu.