AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

ČistéDřevo získalo certifikát Udržitelný e-shop

nahledovy-udrzitelny-eshop

Máme ho! Získali jsme certifikát Udržitelný e-shop. Toto ocenění nám jen potvrzuje, že dělat svou práci s úctou a respektem k přírodě má smysl.

My v ČistéDřevo.cz nedáme dopustit nejen na dřevo udržitelně obhospodařovaných lesů, ale ani na jiné přírodní materiály, které přináší množství dalších výhod – jak z pohledu zdraví a ekologie, tak z estetického hlediska.

Certifikace udržitelných e-shopů vznikla v rámci projektu pod záštitou Asociace společenské odpovědnosti, Visa, Komerční banka a Heureka. Právě na Heurece si díky zelenému odznáčku můžete všechny udržitelné e-shopy snadno vyfiltrovat. Pro zisk certifikátu musí e-shop splňovat přísná měřítka a mít uvědomělý přístup, šetrný k životnímu prostředí a etický vůči zaměstnancům a zákazníkům. E-shop ČistéDřevo.cz tato náročná kritéria splňuje.

indexove-hodiny   velikonocni-sada   policka-do-pokoje

POMÁHÁME ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ

Odjakživa hledáme inspiraci pro naše výrobky v přírodních materiálech, které jsou často přirozeně rozložitelné v přírodě. Dřevo je v tomhle přímo geniální, je to živý materiál neomezených možností a podle nás ten nejlepší, protože nejen že krásně voní a je radost na něj koukat, ale také je snadno rozložitelné. Zároveň se dřevem neplýtváme, proto jsme na e-shopu vytvořili speciální kategorii, kde zákazníkům nabízíme za výrazně nižší produkty druhé jakosti, které nesplňují naše standardy, ale jsou plně funkční.

DODAVATELE VYBÍRÁME PEČLIVĚ

Dbáme na kvalitu, certifikované výrobce a udržitelnost provozu, kde se snažíme balit vaše balíčky ekologicky. Jednoduše řečeno: nekácíme zdravé stromy, ale vybíráme výhradně ověřené dodavatele výrobků z certifikovaného dřeva udržitelně obhospodařovaných lesů. S našimi dodavateli máme dlouhodobé a osobní vztahy.

PEČUJEME O SVÉ ZAMĚSTNANCE

Nejsme jen obchodníci, ale především férový tým lidí s rodinnou atmosférou. Pravidelně se setkáváme nejen na schůzkách, ale také si užíváme teambuildingové aktivity a slavíme společně narozeniny.

MÁME ODPOVĚDNÝ PŘÍSTUP Z ZÁKAZNÍKŮM

Zákazník je u nás na prvním místě. Zakládáme si na pohodlném nákupu, vždy spolehlivém doručení a na skvělém hodnocení zákazníků. Snažíme se o personalizovaný zážitek a chceme, aby se zákazníci na objednávku těšili. Pokud si zákazník s čímkoliv neví rady, může se obrátit na naši zákaznickou péči, buď telefonicky, e-mailem nebo přes online chat. Vždy rádi poradíme, vytvoříme objednávku, nebo pomůžeme s vrácením či reklamací. (A brzy spustíme i věrnostní slevy!)

PODPORUJEME UDRŽITELNOU KOMUNITU

Myslíme na ty, kteří to potřebují. Celoročně se podílíme na výsadbě nových stromů s organizací Arnika (finančně i vlastnoručně). Podporujeme také chráněnou dílnu T-Wood z Frýdlantu nad Ostravicí, kde pracují lidé se zdravotním omezením. Zapojujeme se i do nárazových projektů s cílem pomoci člověku v nesnázích. Pomáhali jsme například lidem postiženým tornádem na Moravě, či uprchlíkům z Ukrajiny. Snažíme se také přispívat k ochraně životního prostředí účastí na projektu Zelená firma.

Děkujeme všem našim každodenním hrdinům, kteří myslí na udržitelnost a snaží se spolu s námi o změnu. Bez vás by naše dřevěné srdíčko netlouklo!