AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Dřevěné hodiny IZARI

drevene-hodiny-izari 

Jakmile si do interiéru zavěsíte nástěnné hodiny, dřevo okamžitě vnese do místnosti útulnou atmosféru a hřejivost, kterou doma prostě chcete mít. I jeden prvek může nadobro proměnit váš interiér k nepoznání. Přesvědčte se sami!

Co tu pro vás máme

V dílně ČistéDřevo.cz jsme pro vás vyrobili nástěnné hodiny, ve kterých se snoubí láska ke dřevu, čisté linie, minimalismus i příznivá cena. Nástěnné hodiny do obýváku, dětského pokoje nebo třeba na chalupu, nabízíme jak v masivním provedení dubu, tak i ve variantě z kvalitní překližky. Ručičky máme v bílém i černém provedení a jednotlivé rysky i čísla jsou vypáleny pomocí laseru.

hodiny-v-interieru

Naše nová značka IZARI

Spojením našich zkušeností, lidského doteku a lásky k materiálu, na který nedáme dopustit, vznikla česká značka IZARI. Vážíme si toho, co nám příroda dává, proto poctivá ruční výroba probíhá pouze ze dřeva udržitelně obhospodařovaných lesů ve spojení s ekologickým balením. Naším cílem je vrátit lidem dřevo v podobě designových produktů a zachovat při tom dobrý poměr ceny a kvality. Záleží nám na tom, aby lidé znali jejich příběh a věděli kdo a z čeho je vyrobil. 

Z dílny vás zdraví Izaiáš & Kruczek.

obdelnik-hodiny   obdelnik-hodiny-izari

Proč jsme se rozhodli vyrábět vlastní dřevěné hodiny?

V prvé řadě jsme reagovali na poptávku našich zákazníků, kteří se o hodiny ze dřeva zajímali. Ve chvíli, kdy jsme se snažili sehnat spolehlivého dodavatele, zjistili jsme, jak je náročné najít cenově dostupný design, který by vystihl, jak my sami přistupujeme k dřevěným výrobkům – tedy s respektem a inovací. Značka IZARI se tak zrodila z lásky ke dřevu, tradici, poctivé ruční práci a úcty k přírodě. 

Nakonec nás tedy cesta zavedla zase zpět do vlastní dílny. Dlouho jsme zkoušeli a poctivě testovali různé druhy dřevin, tloušťky, velikosti, design a způsoby ošetření, aby výsledek nejen co nejlépe zapadl do interiéru, ale zároveň se stal designovou dominantou. Naším cílem je dostat tento dřevěný zázrak přírody do každé domácnosti. V nabídce proto máme hned několik typů, ze kterých si můžete vybrat právě ten, který do vašeho domova zapadne nejlépe.

  • Masivní dubové hodiny Ø 34 cm s vyrytými ryskami, u kterých si můžete zvolit barvu ručiček (černá / bílá).
  • Dřevěné hodiny s vyřezanými čísly a ryskami, a to v dekoru amerického dubu, sametově tmavého ořechu, či tradiční světlý dekor břízy, opět ve velikosti Ø 34 cm, nebo extra velké Ø 50 cm. I u těchto typů si můžete vybrat barvu ručiček.
  • Právě připravujeme návrh nástěnných hodin pro děti a vy se můžete do výběru zapojit! Stačí nám napsat e-mail na info@cistedrevo.cz, jaké dětské motivy by se vám líbily.

Nechte se unášet v čase s jedinečnou nástěnnou dřevěnou dekorací.

hodiny-briza   hodiny-dub   hodiny-orech

Výhody dřevěných hodin

  • Hodiny byly navrženy v české dílně, kde je ručně vyrábíme a ošetřujeme ekologickým lněným olejem, který zvyšuje jejich životnost.
  • Strojek značky UTS pochází z německé výroby a vyniká přesností, spolehlivostí a odolností.
  • Velmi tichý chod hodin má uklidňující vliv. Je navíc vědecky dokázáno, že viditelné povrchy ze dřeva účinně bojují proti stresu
  • Černé a bílé ručičky dokonale kontrastují s dřevěným povrchem a vytváří tak dojem celistvého výsledku s minimalistickým designem. Jsou vyrobeny z hliníku a přesně odpovídají velikosti dřevěných nástěnných hodin.
  • Tloušťka hodin má 2 cm v masivním provedení a 0,4 cm v provedení z překližky. 
  • Není snadné najít cenově dostupné velké nástěnné hodiny – dřevěné výrobky obecně nepatří k nejlevnějším komoditám na trhu. Jsme proto extra hrdí, že se hodiny IZARI pyšní dobrým poměrem ceny a kvality.

Dřevěná překližka. Co to je?

Dřevěná překližka je ze své převážné části tvořena kompozitním materiálem. Ten se skládá z krájené nebo loupané dýhy (velice tenká svrchní vrstva dřeva). Nejčastěji se používá materiál z břízy, buku, olše nebo borovice. Jednotlivé dýhy jsou k sobě křížem přilepeny a spojeny vysoce kvalitním lepidlem. Svým designem je masivnímu dřevu podobná a vyniká mnohými vlastnostmi.

hodiny-preklizka-masiv-detail

Výhody dřevěné překližky:

  • Vyniká rozměrovou a tvarovou stálostí.
  • Oproti dřevu má výrazně nižší cenu.
  • Pyšní se vysokou variabilitou – překližka se používá na nábytek, výřezy z překližky zase budou nedílnou součástí vašeho DIY tvoření.
  • Oproti masivnímu dřevu je překližka výrazně lehčí, lépe se s ní manipuluje a snadněji se aplikuje například na zeď.
  • Díky loupané dýze, která se na překližku používá, kontrastně vynikne struktura dřeva a vytvoří tak unikátní dřevěnou dekoraci.

 Líbily by se vám v budoucnu třeba dřevěné hodiny pro děti, nebo nástěnné hodiny s motivy, které jsou zrovna in? Napište nám na náš Instagram nebo Facebook. Vaše požadavky jsou pro nás inspirací i hnacím motorem.