AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Tipy na dárky na Valentýna

kokosove-misky-a-lžičky

Proměňte valentýnské klišé v boží dárky, které konečně zabodují. Výrobky ze dřeva jsou v tomto případě jedinečným řešením. S kokosovou miskou, masážním válečkem na záda, produkty vhodnými k romantickému servírování či jakýmkoliv jiným dárkem ze dřeva rozhodně nešlápnete vedle.

Jak vykouzlit originální dárek

O Vánocích, či narozeninách to možná zas až tolik neplatí, ale o dárcích k Valentýnu rozhodně ano. Na ryze praktické dárky rovnou zapomeňte! Vsaďte na romantiku i hravost.

Rovněž i dárkové balení hraje při obdarovávání významnou roli. Dá totiž obdarovanému najevo, že jste si dali na dárku náležitě záležet. Zabalte dárek do dřevěné bedny, stylového balícího papíru a zaměřte se na jmenovky na dárky

Zajímavé dárky pro ni

Máme pro vás výběr dárků, které jsou v období sv. Valentýna ty nejoblíbenější. Čím to je? Hřejivým dřevěným nádechem nebo láskyplným poselstvím?

  • Naprostým valentýnským hitem napříč celým e-shopem jsou naše kokosové misky. Nezapřou exotický nádech, originalitu i punc unikátnosti. Každá naše miska z kokosu je totiž originál. Rádi svou polovičku rozmazlujete například snídaní do postele? Pak se bez kokosové misky prostě neobejdete.
  • Svíčka má doslova magickou moc. Plamen svíčky působí pozitivně na naše smysly a údajně umí zahubit negativní emoce. Nastolíte doma harmonickou atmosféru nebo dáte přednost vášnivému večeru při svíčkách? Výběr svíček už necháme na vás.
  • Umíte si snad představit něco romantičtějšího než květiny? Chcete-li letos darovat něco trvalejšího než řezanou kytici, vsaďte na dřevěné výrobky, které rostlinám sluší. Zvolit můžete dřevěný květináč, venkovní truhlík, romantické dřevěné zápichy, nebo jedinečný truhlík na bylinky. 

NAŠE DOPORUČENÍ PRO VÁS: Miluje vaše žena boho styl? Pořiďte jí květiny sušené, jenž se dokonale vyjímají v dřevěné váze, která je synonymem pro luxus, surovou krásu a jedinečnost. Stejně jako žena vašeho života.

kokosova-svicka-vanilkova   drevene-vazy-tipy   kokosove-misky-barevne

Originální dárky pro něj

Muži obecně dávají přednost střízlivějším dárkům, trefte letos něco originálního, co snoubí romantiku s praktičností.

  • Dřevěný korbel se ženě může zdát značně neromantickým, ale věřte nám, muži na to mají úplně jiný názor. Chcete-li pořídit dárek s věnováním, využijte možnosti gravírování do dřeva, které na našem e-shopu rovněž nabízíme.
  • Jedinečný člověk si zaslouží unikátní dárek, který ho vystihuje a přesně pro takové pány máme na našem e-shopu výběr jen toho nejlepšího. Hodinky, nebo dřevěný motýlek se hodí pro gentlemana i milovníka stylového oblékání.
  • Máte doma gurmána na slovo vzatého? Stojan na víno, či set na servírování sýrů budou tím pravým ořechovým. Společně strávené večery ve dvou pak získají úplně nový rozměr. Reprezentativní stolování, chytrost provedení a univerzální design. Zaujme vás něco víc?

panske-hodinky   servirovani-syru   servirovani-venku

Rozmazlete se vzájemně s masážními strojky

Radost si můžete udělat i společným dárkem, který stojí za okamžité vyzkoušení. Masážní válečky povzbudí tělo i mysl a podpoří u vás doma hravou atmosféru. Kromě společného prožitku má samozřejmě masážní váleček i mnohé zdravotní výhody. Podporuje stimulaci lymfatického systému, účinně bojuje proti celulitidě a prokazatelně odstraňuje stres. Masážní váleček na nohy navíc ocení každý, kdo má sedavý typ zaměstnání. Směle do toho!

masaz-a-jahody

Nevíte si s dárkem rady? Dárková bedna vyřeší všechny starosti

Pokud jste nevybrali, nezoufejte, máme pro vás jednoduché řešení – dárkovou bedýnku. Ta zaručeně potěší i ty nejnáročnější! Naplnit ji můžete de facto čímkoliv a originální dárek na míru je na světě! 

Jakou dárkovou bedýnku vybrat?

  • Design přírodní krabičky ocení i ten nejkritičtější protějšek a my se nedivíme.
  • Již hotová dárková bedýnka naplněná těmi nejlepšími afrodiziaky (např. kávou či čokoládou) vám usnadní výběr.
  • Krabička s UV tiskem – jaký design zvolíte?
  • Dárková bedýnka na láhev oblíbeného alkoholu má v srdcích našich zákazníků své pevné místo.
  • Krabička s gravírem – do víka můžeme nechat vypálit jméno, věnování, nebo poetickou afirmaci.

darkova-krabicka-s-rumem   krabicka-pro-myslivce   darkova-krabicka-kavy

Aby vám nic důležitého neuniklo, sledujte nás na sociálních sítích. Skvělé tipy najdete jak  na Facebooku, Instagramu, TikToku, ale jsme tu pro vás i na Pinterestu.

Blíží se hlasování pro Shop roku 2022, kde jsme loni získali úžasné 1.místo. Zopakujete s námi náš společný úspěch?

shoproku-2022-hlasovani