AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

3 nejlepší tipy na vánoční dárky pro děti

vanocni-foceni

Už přemýšlíte nad Vánoci? Přinášíme vám zaručené a rodiči ověřené tipy na originální dárky pro děti. A pokud pořídíte dřevěné dárky, které děti milují, tak nesmíme opomenout stylové jmenovky na vánoční dárky, které dodají balení šmrnc. Doporučujeme na cedulky na dárky použít výřezy z překližky, které nabízíme v těch nejrůznějších tvarech.

Obsah

Vánoční dárek pro holky

Šperkovnice ze dřeva patří dlouhodobě k nejoblíbenějším zajímavým dárkům pro holčičky a mladé slečny. 

K čemu šperkovnice slouží?

  • Před šperkovnici se zrcátkem se malé parádnice mohou krášlit.
  • Můžete si být jistí, že se šperky jen tak neztratí.
  • Do dřevěné šperkovnice se nemusí ukládat jen bižuterie a korálky. Skvěle poslouží coby dřevěný box na nejrůznější poklady, laky na nehty, gumička, psaníčka i věci, které mají rodičům zůstat skryté.
  • Holčičky šperky doslova milují, možná doma máte kreativní bytost, která ještě více než samotné šperky miluje jejich výrobu. Šperkovnice tak hravě schová všechny potřebné komponenty.

Jak si skříňku na šperky dozdobit?

Velkou výhodou dívčí šperkovnice ze dřeva je samozřejmě i samotný materiál. Ten se velice snadno upcykluje a každá holka si šperkovnici může přetvořit přesně podle svých představ. Jaké umělecké techniky lze na dívčí šperkovnici použít?

  • Ubrousková metoda, neboli decoupage, má své skálopevné fanoušky a není se čemu divit, výsledek je kouzelný.
  • Opalování, či pájení zvládne každá zručná a umělecky nadaná slečna.
  • Chcete sladit dřevěný výrobek s holčičím dětským pokojem? Stačí vzít akrylové barvy a popustit uzdu fantazii.
  • Troufáte si na něco odvážnějšího? Pak vyzdobte šperkovnici technikou zvanou krakelování, díky které získá oblíbenou vintage patinu.
  • Do dřevěné šperkovnice si můžete také nechat vygravírovat jméno holčičky našimi šikovnými pracovníky na laseru. Dárky na míru s gravírováním patří rozhodně k těm nejoblíbenějším.

sperkovnice-ze-dreva   dreveny-stojan-na-sperky   korkova-kosmeticka-tasticka

Vánoční dárek pro kluky

Věšák na medaile zúročí vášnivý sportovec, hudební virtuos, nadaný malíř či okouzlující tanečník. Pokud tedy chcete dát chlapci v rodině opravdu originální a osobní dárek, tak věšák na medaile se jménem je ideální volbou. Umístit dřevěný věšák na medaile můžete do pokoje, kde bude mít dítě své úspěchy stále na očích. Díky minimalistickému designu se věšák stává i unikátní nástěnnou dřevěnou dekorací.

   vesaky-na-medaile

Vánoční dárky pro miminka

Najít vhodné a originální dárky pro nejmenší považujeme za velice obtížné a z toho důvodu jsme vytvořili krabičku pro miminko. Tu si naplníte, čím chcete a dřevěný box následně poslouží jako sladká vzpomínka na nejranější léta.

Co dát do krabičky pro miminko?

  • Dojemný, milý či vtipný vzkaz pro budoucího dospělého jedince.
  • Míry miminka, případně fotky (samotného dítěte, ale například i nejbližší rodiny nebo třeba fotky z ultrazvuku).
  • Dřevěné kousátko, klip na dudlík nebo kojící korálky se hodí vždy
  • Drobné dárky pro novorozence – například usínáček, dudlík, případně kosmetika, či uklidňující potřeby.

krabicka-na-miru   krabicka-na-miru-napln

Tajný tip na dárek – společný dárek pro sourozence

Víte, jaká radost je největší? Přece ta sdílená. Pokud máte doma nerozlučnou dvojku, která se ráda baví, pak jistě přemýšlíte i nad společným dárkem ze dřeva. A co patří mezi evergreen všech vánočních dárků? Samozřejmě sáně, bez kterých si zimní radovánky neumíme představit.

sankovani

Jaké sáně vybrat?

  • Nejoblíbenějším typem jsou samozřejmě dřevěné sáně. Jsou odolné, mají vysokou nosnost, vydrží zub času a neodmyslitelně patří mezi vánoční klasiku.
  • Dřevěné sáňky s ohrádkou jsou pro pohodlí vašich dětí ideální. Díky ohrádce navíc o zábavu nepřijdou ani menší děti.
  • Plastové sáně doporučujeme zejména maminkám, pro které je náročné tahat těžší dřevěné sáně
  • Sáňky s již zabudovaným fusakem udrží v teple i nožky největšího zmrzlíka.
  • Sáňky s opěrkou pro nejmenší děti – ty tam jsou doby, kdy jsem musela korbičku z kočárku přivazovat na obyčejné sáně. Dnes již seženete speciální saně pro malinké děti.
  • Dřevěné sáňky pro dvojčata si nemůžeme vynachválit.

Dřevěný dětský nábytek

Dopřejte dětem takový dřevěný nábytek, který svádí k dobrodružství a zábavě. Dětský nábytek je nejen praktickým pomocníkem, ale oblíbené postavičky vykouzlí z nábytku originální dárek, který v dětském pokoji najde své uplatnění.

detsky-nabytek-patrola

Našli jste v našem výčtu to pravé ořechové? Nebo se budete inspirovat dál? Pokud hledáte další tipy na originální dárek nejen pro děti, ale i další příbuzné, tak neváhejte navštívit náš PinterestNajdete zde dárky ze dřeva, které jsou osobní a díky možnosti vypalování do dřeva i výjimečně originální.