AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Adventní kalendář s vůní dřeva

nahledovy-adventni-kalendar

Nejkrásnější období plné vůní, tradic a vánoční atmosféry je konečně tady a s ním se pojí i spoustu obyčejů. Jeden z nejstarších vánočních zvyků je samozřejmě adventní kalendář. Ten má svou bohatou historii a v současnosti se adventní kalendáře vyrábí nejen pro děti, ale i dospělé. 

Zkraťte nejen dětem čekání na Ježíška! S dřevěným adventním kalendářem se jménem to bude příjemná zábava. Stačí sestavit, naplnit, ozdobit a radost nebude znát konce. Navíc nám s kompletací a výrobou adventního kalendáře pomáhají zaměstnanci chráněné dílny Dřevěný anděl. Už pro vás vyrobili 1000 kusů! Pomozte nám je všechny prodat!

Obsah

Adventní kalendář - dřevěný

Unavují vás předražené kalendáře s lacinou čokoládou ze supermarketu? Krásný dřevěný adventní kalendář se jménem majitele je ideální alternativou pro všechny rodiče, kteří chtějí dětem kalendář naplnit sami. 

K dřevěnému kalendáři jsme pro snadnou montáž přidali i 24 dárkových bavlněných pytlíčků, do kterých se pohodlně vejdou malé dárečky, a taky přírodní provázek a dřevěné přívěsky očíslované od 1 do 24.

Proč dát přednost vlastnímu adventnímu kalendáři ze dřeva?

  1. Podpoříte chráněnou dílnu Dřevěný anděl a pomůžete otevřít další pracovní místa pro naše zaměstnance.
  2. Rodiče mohou kalendář naplnit sami podle svých představ nebo preferencí dětí.
  3. Díky vypálenému jménu dítěte bude jasné, komu kalendář patří. (Vypálíme vám na něj rádi i více jmen nebo jakýkoliv jiný text.)
  4. Zůstane vám i na příští Vánoce. A každý rok si ho můžete dozdobit a naplnit jinak.
  5. Dřevěné výrobky se hodí do každého typu interiéru a právě vánoční dřevěné kalendáře hravě poslouží i jako milá vánoční dekorace.

advent-kalendar   adventni-kalendar

Čím dřevěný adventní kalendář naplnit?

  • Vitamíny – pro děti jsou jako bonbony a my rodiče nemusíme mít výčitky svědomí, že se děti celý měsíc ládují lacinou čokoládou. Ale samozřejmě ani oblíbené mlsání nesmí chybět, aspoň v pár pytlíčcích… ???? 
  • Hračky – jojo, káča, balonky na nafukování, pexeso, hopík, pop it, bublifuk, drobná zvířátka, stickies, lego nebo igráček, pro kluky autíčko, pro holky třeba lak na nehty.
  • Psací potřeby – malé balení pastelek děti hned zužitkují při psaní/kreslení dopisu Ježíškovi.
  • Nálepky nebo tetovačky – s vánoční tematikou nebo oblíbeným pohádkovým hrdinou.
  • Puzzle – mini balení najdete před Vánoci na každém rohu.
  • Plastelína – u nás doma nesmí chybět už několik let. Nebo u vás vede sliz?
  • Hlavolamy – potěší menší i větší děti a potrápí šedou kůru mozkovou. 

adventni-kalendar-postup   vyrezy-vanoce-adventni-kalendar   kalendar-vanoce

Jak kalendář složit?

Stačí trocha trpělivosti a kalendář budete mít snadno hotový. Mrkněte na naše video, které vám skládání vánočního dřevěného rodinného kalendáře urychlí a usnadní.

Jak si adventní kalendář dozdobit?

Víte, co já osobně považuju za největší výhodu tohoto kalendáře ze dřeva? Můžete jej barevně sladit s interiérem, případně obměnit podle toho, jaké barvy jsou letos na Vánoce in. Mimochodem – letos hraje prim barva roku - Viva Magenta v kombinaci s přírodními materiály. Dřevěný nástěnný kalendář tak poslouží i jako moderní vánoční dekorace. Jméno dítěte (nebo klidně i více dětí) vypálené na kalendáři je už jen třešničkou na dortu.

Proč chráněná dílna?

Ve firmě ČistéDřevo.cz se zrodil nápad, jak více pomáhat lidem v regionu, a podpořit tak naši společenskou angažovanost. V dílně je spousta dřevěných výrobků, které potřebují precizní péči, kompletaci a ruční balení. A s tím nám nyní pomáhají naši dřevění andělé. Těm jsme poskytli nejen finanční jistotu, ale rovněž jsme zpřístupnili útulné místo, kde pracují výhradně s přírodními materiály. A jak zmiňuje jeden z našich andělů, Marcel: “Spojení materiálu neomezených možností s reálnými zakázkami je smysluplná a kreativní činnost.” Kapacity našich pracovníků rovněž nabízíme firmám, jež chtějí využít možnosti náhradního plnění. Těšíme se na vaše zakázky i objednávky. Ozvěte se vedoucí chráněné dílny Markétě Kocichové na email marketa@cistedrevo.cz nebo vyplňte poptávkový formulář zde.

Výhody personalizovaných dřevěných výrobků

Dřevěný kalendář, kterým si zkrátíte čekání na Ježíška samozřejmě nepatří mezi jediné motivy na míru. Jsme specialisté na gravírování do dřeva a každou chvíli vám přinášíme novinky, které poslouží jako originální dárky, osobité dekorace a v neposlední řadě dárky s věnováním, vhodné k nejrůznějším příležitostem a životním jubileím. Konkrétně o adventní kalendář byl hlavně mezi maminkami obrovský zájem už loni. Jak se vám líbí?

Další tipy, jak si během adventu zkrátit čekání na Ježíška

  • Vyrobte si adventní věnec, ten je stejně nepostradatelný jako kalendář!
  • Mezi nejtradičnější dekorace patří betlém, i ten můžete ozdobit a vystavit.
  • Tvořte s dětmi, aby se jim vánoční atmosféra dostala pořádně pod kůži (a budou pak na to s láskou vzpomínat).
  • Nezapomínejte na vánoční pečení – zvlášť u těch druhů cukroví, které je lepší dělat s předstihem, aby se stihly uležet (zázvorky, perníčky, pracny, rohlíčky).

embosovany-vaůecek-vanoce   dreveny-betlem   proteny-korpus-vanoce

Plánujeme pro vás hromadu adventní a vánoční inspirace, tak sledujte nejen náš blog, ale i sociální sítě. A nezapomeňte kouknout i na e-shop, kde jsme pro vás připravili hromadu vánočních dekorací a tipů na dárky, a kde si už nyní můžete kalendář objednat (a my vám jej hned druhý den pošleme!)