AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Pelíšek pro psy na celý život

nahledovy-pelisek

Vzhledem k tomu, že všichni v ČistéDřevo.cz jsme velkými milovníky zvířat, tak není divu, že vznikla i nová kategorie s výrobky pro mazlíčky. Rovněž jsme na základě výrazné poptávky ze strany zákazníků začali vyrábět dřevěné pelíšky pro psy. Pojďme si o nich něco přečíst a zjistit všechny jejich nesporné výhody.

Co tu pro vás máme

Na našem e-shopu můžete nyní nalézt výběr dřevěných pelíšků pro vaše mazlíčky, které jsou odolné a zároveň dobře vypadají. Najdete zde pelíšek pro malého psa stejně jako pelech pro velkého psa. Rovněž vám na míru vypálíme jméno psa přímo na bedýnku a pohodlné útulné místečko pro vašeho čtyřnohého miláčka je hotové.

dreveny-pelisek

Odkud vítr vane

Pelíšek pro psa je vyroben z čistě přírodního materiálu – ze smrkového dřeva. Nejen, že krásně voní, ale i stylově vypadá. Naši specialisté na laseru se vám rovněž postarají o originalitu vámi vybraného pelechu a vypálí vám jméno pejska přímo na dřevěný pelíšek.

Proč jsme naskladnili zrovna pelíšky pro psy ze dřeva?

  • Stále častěji jsme se setkávali s dotazy na téma dřevěných pelíšků pro psy od našich věrných zákazníků.
  • Jsme velkými milovníky psů a věříme, že si naši mazlíčci zaslouží důstojné místo k spánku i odpočinku.
  • Oceňujeme variabilitu, s jakou se dá s dřevěnými pelíšky pracovat. Můžete je natřít libovolně zvoleným barevným lakem, opálit (to za vás rovněž zvládnou šikovné ručičky našich řemeslníků) či prostě zanechat v přírodním provedení.

Jak vybírat pelíšek pro psa

  • Základem je samozřejmě vhodně zvolený materiál, který pejskovi neublíží.
  • Vezměte v potaz zdravotní stav psa, každý pejsek může mít své jedinečné potřeby (např.porucha kloubního aparátu, fenka v očekávání…).
  • Zřejmě nejdůležitější bod – správný výběr velikosti pelíšku pro psa. Velký hafan samozřejmě potřebuje více prostoru. Pelíšek by však neměl být velký příliš, aby se v něm pes cítil bezpečně.
  • V neposlední řadě věnujeme pozornost údržbě pelíšků pro psy. Velké i malé pelíšky potřebují být v neustálé čistotě.

 

pelisek-detail

Dřevo. Proč se na výrobky pro mazlíčky nejvíce hodí?

  • Dřevo je nezávadným materiálem a podobně jako pro děti, tak i pro psy je naprosto bezpečné.
  • Díky vysoké odolnosti klidně vydrží pejskovi celý život a to i v případě, že máte doma tasmánského čerta (vyzkoušeli jsme za vás).
  • Nevíme proč, ale pejskům masiv neskonale voní a pokud uděláte průzkum (podobně jako my), tak zjistíte, že většina psů si jednoznačně vybere dřevěný pelíšek pro psa. Čím to bude?
  • Jedná se o přírodní a obnovitelnou surovinu.
  • Dřevo se skvěle hodí do interiéru a bude vám ladit s vaším vybavením.
  • O pelíšek se nemusíte bát ani ve venkovním prostředí. Dobře odolává vlhkosti, ale i povětrnostním podmínkám.

Dřevěnými pelíšky nekončíme. Objevte kouzlo psích známek ze dřeva!

Kromě dřevěných pelíšků jsme se zaměřili i na dřevěné psí známky, které jsou krásné, odolné a dokonale insta friendly. Máte fotogenického pejska, který je tak trochu raubíř a tak nesmí ven bez osobních údajů? Dřevěná psí známka je pro něj to pravé ořechové. Za pomocí gravíru vám na známku necháme vypálit nejen jméno vašeho pejska, ale i vaše telefonní číslo pro případ zaběhnutí.

znamka   drevena-znamka

Pokud vás dřevěné pelíšky nezaujaly, tak pro vás máme jednoduché řešení. Na ČistéDřevo.cz najdete mnoho dalších typů pelíšků a dřevěných výrobků pro vaše mazlíčky – například proutěné pelíšky, domečky pro morčata, psí známky, pelíšky pro kočku i nejrůznější škrabadla.