AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Servírování v romantickém duchu

Nahledovy-obrazek-podnos

Překvapte partnera, ale i své chuťové pohárky a připravte doslova gurmánský zážitek, navíc s přidanou hodnotou plnou romantiky. Rozmazlujte se navzájem a podávejte vybrané pokrmy na servírovacím tácu třeba rovnou do vany, nebo do postele. Vaše polovička bude tímto gestem okouzlena.

Příjemná wellness chvilka ve vaně

Znáte recept na toho nejromantičtějšího Valentýna? Zahoďte stereotyp a starosti všedního dne za hlavu a nechte se unášet na společné vlně intimity. Vzájemně se rozmazlujte ve voňavé koupeli a za pomocí servírovacího stolku vykouzlete ve vaší koupelně nevšední místo nabité vzrušující energií. Nezapomeňte ani na doplňky do koupelny, díky kterým si doma vykouzlíte tu pravou atmosféru jako z wellness centra. Vzpomínka na jahody, šampaňské, spoustu pěny a příjemný svit svíček vás i v budoucnu nabije optimismem. Teplá koupel je rovněž báječnou chvílí, jak svému protějšku ukázat své masérské umění. Není nic jednoduššího než použít vhodný masážní strojek a dopřát své lásce relaxační požitek. Tak směle do toho!

masaz-nastroj

Servírovací stolky hravě vykouzlí romantické okamžiky

Víte čím svou drahou polovičku okouzlíte? Něžnou snídání až do postele. Výjimečný okamžik, což oslava vaší láska rozhodně je, si zaslouží dlouhé líné vstávání. Základem je servírovací stolek do postele, na něž nachystáte tu nejúžasnější snídani vůbec.

podnos-do-postele   servirovani

Co dobrého na servírovací podnos do postele naaranžovat?

  • francouzský toust
  • vaječná omeleta
  • lívance
  • plněná ciabatta
  • croissant a spousta ovoce
  • džus nebo mimosu

dreveny-tac-snidane   servirovani-jidla

Co dát do dárkového koše nebo krabičky

To, že láska prochází žaludkem dokazuje i obliba dárkových košů. Většinou se tam objevují oblíbené pochoutky, které vykouzlí tomu druhému úsměv na tváři. A co do takového dárkového koše pro svou lásku dát? My jednoznačně hlasujeme pro čokoládu. Nejen proto, že jen její vůně zvyšuje aktivitu mozku, ale také má silné afrodiziakální účinky, díky nimž by rozhodně neměla chybět u romantického večera.

Co když

…si nechcete dělat starosti s tím, do čeho sladkosti zabalit, nebo vám chybí inspirace, jaké dárkové balení využít. Máme pro vás již hotové dárkové balení, které je ověřeno zákazníky a jejich oblíbenost je vysoká. Chybí vám vhodný obal na vaše dárečky, využijte našich krásných dárkových bedýnek s tematickým UV potiskem, do kterých vložíte vše potřebné.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ČistéDřevo.cz (@cistedrevo_cz)

Tipy na dárky pro něj

Pokud chcete vyzkoušet něco jiného, tak se nemusíte spokojit jen s dárky gurmánského charakteru. Podívejte se na originální tipy pro svého přítele, manžela, nebo třeba “kamaráda” ???? 

 

stojan-na-vino

Tipy na dárky pro ni

Ženy jsou sice požitkářky, které dobré jídlo milují, na druhou stranu jsou to právě ony, které u partnera oceňují neotřelý nápad a bonboniérou je zas až tolik neoslníte.

 

drevena-sperkovnice   kosmeticka-tasticka-korek   sperkovnice-ze-dreva

Proč slavíme Valentýn?

Svátek všech zamilovaných spadá na 14. února a původně anglosaský svátek se postupně rozšířil do celého světa. Vědci se domnívají, že zprvu byl svátek odvozen od svátku Lupercalia, jenž probíhal zejména na půdě starověkého Říma. Luperkálie, jak se slavnosti někdy označují, jsou svátky spojené s pastevectvím, plodností a rituální očistou. Postupem času se ale obřad mírně pozměnil. V podvečer se do “nádoby lásky” hodily lístečky se jmény dívek a mladí muži si postupně z urny tahali lístečky a jejich “vyvolená” se měla stát po celý rok ženou, o kterou se mohli starat, nebo ji jakkoliv nadbíhat. 

Starověká legenda však zmiňuje i kněze sv. Valentýna, jenž dál svátku jeho jméno. Římský panovník Claudius II. totiž svým vojákům zakazoval sňatky ze strachu, že by pak chtěli čas trávit se svou rodinou. Kněz Valentýn však mladé páry tajně oddával a za to byl 14. února popraven. Luperkálie tedy splynuly s mučednickou smrtí Valentýna a vznikl tak romantický svátek, jenž má dnes svou specifickou postavu.

vana-dreveny-podnos

Jak to máte se svátkem všech zamilovaných vy, slavíte jej se svou láskou? Dáváte přednost spíše našemu tradičnímu líbání pod prvomájovou třešní? Nebo si vyjadřujete lásku 365 dní v roce a tento typ svátku vás nechává chladnými? Ať už Valentýna slavíte nebo chcete potěšit svého miláčka jen tak, zkuste to s něčím originálním – rádi vám do dárku vypálíme třeba vzkaz, jméno nebo věnování.