AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Geometrické obrazy s přírodními motivy

Nahledovy-dreveny-obraz

Chybí vaší stěně v obýváku nebo ložnici šmrnc? Pověste si na ni svého psa! Nebojte se ale, váš psí miláček zůstane v bezpečí svého vymazleného pelíšku. ???? Řeč je o našich zbrusu nových geometrických obrazech ze dřeva. Nástěnné dřevěné dekorace vytvoří z vašeho domova stylové hnízdo v osobitém stylu. 

Co tu pro vás máme

Vaše bydlení o vás prozradí mnohé – například co máte rádi. V ČistéDřevo.cz pracujeme s láskou k přírodě, kterou se snažíme zachytit i při výrobě dekorací. Tentokrát jsme pro vás vyrobili designové vyřezávané dřevěné obrazy, vybrat si můžete hned z několika zvířecích motivů. Obrazy vyniknou zejména na hladkých stěnách a díky oboustrannému barevnému provedení je můžete umístit v podstatě kamkoliv, záleží jen na vás, zda doladíte stěnu černou nebo přírodní verzí obrazu. Kreativitě se meze nekladou a my se toho pevně držíme.

geometricky-obraz   psi   pes-spalek-obraz

Proč se nám to líbí

Výběr bytových dekorací může být výzva. S našimi dřevěnými výřezy ale nikdy nešlápnete vedle. Okouzlí vás zejména díky své jedinečnosti a čistým liniím a snad oceníte i jejich příznivou cenu a variabilitu – hodit se totiž budou do minimalistického, rustikálního, vintage, skandinávského, a vlastně jakéhokoliv jiného stylu bydlení. Dřevěné dekorace pro nás znamenají spojení s přírodou, ale i tradici, která nikdy nevymizí.

Specialita pro pejskaře

Jste milovníci psů nebo někoho takového znáte? Pak si můžete být jistí, že geometrický obraz je pro vás tím pravým ořechovým. Na skladě máme nepřeberné množství vzorů. Takže si stačí vybrat ten nejlepší pro vás. Zaměřili jsme se zejména na psí plemena – najdete u nás například motiv Dobrmana, Bulteriéra, Labradorského retrívra, Mopse, nebo Buldoka. Uhodnete nejoblíbenější plemeno?

nastenny-obraz-pes   nastenny-geometricky-obraz

Překližka a její výhody

Překližka je přírodním produktem, který vzniká dýhováním. V drtivé většině případů se na překližku používá dýha loupaná. Ta se na podklad lepí buď přímo nebo křížováním, a vzniká tak velice tvárný a nijak komplikovaný materiál. Výřezy z překližky obecně občas podléhají jisté stigmatizaci kvůli srovnávání s masivním dřevem, což je škoda. Přesvědčte se o výhodách tohoto materiálu sami.

  • Překližka je rozměrově a tvarově stálá (masivní dřevo má tendence ke změnám či pokroucení – to se vám u překližky nikdy nestane).
  • Hodí se na dekorace. Kromě zmiňovaných geometrických obrazů se můžete pokochat i množstvím dekorativních doplňků, překližce navíc výjimečně sluší barevný tisk a gravírování.
  • Jedná se o výborný podklad pro vlastní tvoření a malbu, je proto ideální v případě, kdy hledáte polotovar na DIY.
  • Jedná se o udržitelný materiál s kvalitním designem.
  • Lze ji zpracovávat běžnými nástroji – rádi tvoříte a dřevo je pro vás podobně jako pro nás obrovským zdrojem inspirace, ale náročnost opracování je nad vaše síly? V tom případě není nic snazšího, než využít překližky.
  • Zdravotní nezávadnost (pro lepení dýh se vždy používá zdravotně nezávadné pojivo, které podléhá přísným standardům).

geometricky-obraz-buldok

Česká ruční práce

Dřevěné dekorace na zeď pro vás vyrábíme s láskou my sami, originální výřezy z překližky jsou prací šikovných českých ručiček našich řemeslníků z ČistéDřevo.cz! V naší dílně vznikají skvosty, které skvěle zapadnou do vašeho interiéru a ohromí každou návštěvu. Věříme, že nad našimi obrazy srdce zaplesá nejednomu pejskaři. Pokud jste v naší nabídce dřevěných obrazů na zeď nenašli plemeno svého mazlíčka, či jiný motiv, který byste chtěli, neváhejte se nám ozvat. Vaše požadavky snadno přizpůsobíme našim možnostem. Probuďte v sobě své hravé já a nechte se strhnout módní vlnou plnou zvířecího šarmu a vůní dřeva.

laser-firma   laser   drevene-bedny