AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Oslavte Den piva stylově

pivo-s-prateli

Dnes mají milovníci zlatavého chmelového moku významný den. Dny českého piva se slaví pravidelně 27.9. Poměrně novou tradici, která velebí náš “národní nápoj”, mají na svědomí čeští pivovarníci sdružení v Českém svazu pivovarů a sladoven. Do oslavy se zapojují hospody, pivovary, restaurace i menší pivovary a slibují svým věrným zákazníkům ochutnávku pivních specialit. Patronem českého piva je svatý Václav a tudíž je Den českého piva stanoven na čas svátku tohoto českého knížete – září. 

pivo-sud

Pití tohoto chmelového nápoje má v českých zemích zakořeněnou tradici. Podobně jako to, že konzumace piva je zároveň stylovou záležitostí. Štamgasti v hospodě mají svůj oblíbený půllitr, nemluvě o tom, že málokterý Čech se spokojí s pivem lacině čepovaným do plastu. Svůj pivní korbel už měli návštěvníci hospod z dob samotného patrona Václava. V tomto článku najdete inspiraci na ten svůj pravý dokonalý půllitr na pivo.

Dřevěný korbel na pivo

Ke slavnostnímu pití piva patří kromě kvalitního zlatavého moku i neméně slavnostní korbel na pivo. Ten dřevěný bude stylový, navíc oceníte jeho přírodní design. Dřevo se k popíjení našeho národního nápoje báječně hodí. Historicita produktu vám navodí tu dokonalou atmosféru a vy se vrátíte k tradicím o několik století zpět. Na výběr máte širokou škálu variant a velikostí. Pivní korbel s víkem je autentický a ve vaší kuchyni bude mít čestné místo. Skvělé izolační schopnosti má například pivní korbel s nerezovou vložkou. Díky ní zůstane vaše pivo studené i v těch největších parnech. Korbel ze dřeva je i báječným a hlavně originálním dárkem, který navíc můžete vylepšit osobním věnováním. Obdarovaný člověk bude doslova zářit radostí.

Dřevěný nosič na pivo

Chystáte se uniknout z víru velkoměsta někam na samotu do lesa s partou skvělých kamarádů. Pípu nikdo tahat nechce, ale spotřeba nebude zrovna malá? Ideální volbou je nosič pivních lahví, který vaše problémy rázem vyřeší. Dřevěné přepravky na pivo jsou navíc stylovým a hlavně praktickým doplňkem každé chlapské párty!

pivo-korbel-tmavy   pivo-cepovane

Oslava ve velkém

Chystáte se Den českého piva oslavit opravdu ve velkém. Máte k sobě pozvanou partu kamarádů, kteří očekávají, že zlatavý mok bude téct proudem? Oceníte například dřevěný pivní sud. V tom dubovém pivo příjemně dozrává a získává ten správný říz. Kupte si proto pivo s předstihem, aby mělo tu dokonalou chuť i barvu. Dřevěné pivní sudy se vyrábí i z akátového dřeva. To zase velice příjemně voní a vůni předává dále. Pokud vaši oslavu doplníte o dřevěné korýtko naplněné až po okraj masovými dobrotami a pod stylové dřevěné korbely dáte dřevěné pivní podtácky, tak si můžete být jisti, že váš Den českého piva nikdo a nic nepředčí. 

Den piva si vaši pozornost určitě zaslouží, protože konzumace chmelového nápoje je u nás již dlouho zakořeněnou národní tradicí. Užijte si tento den a klidně si dopřejte sklenici piva navíc.

pivni-sudy