AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Plánování svatby a na co nezapomenout

nahledovy-svatba

Plánování svatby v dnešní době není vskutku lehká záležitost, proto bychom vám rádi nabídli pár jednoduchých rad na co vše je potřeba myslet, aby váš vysněný svatební den byl opravdu jako z pohádky.

Ihned po zásnubách je potřeba se dohodnout, kde se Vaše svatba konat a poté kontaktovat příslušnou matriku, tyto věci je potřeba sladit na jedno datum. Můžete mít například zajištěno krásné svatební místo, ale bohužel oddávající již nebude mít volný termín.

Po zajištění matriky a místa je nutno hledat volného svatebního fotografa. Ti lepší z oboru mají většinou termíny obsazeny již rok dopředu. Podobná situace nastává i u svatebního kameramana nebo svatebního DJ, takže neoddalujte hledání.

Tímto to pouze začíná, ale nelekejte se. Jistě chcete ve svůj vysněný den vypadat nádherně, proto včas vybírejte svatební šaty a zkušenou vizážistku a vlasovou stylistku. Výzdobě svatebního místa také věnujte nějaký ten čas, aby vše bylo sladěno k dokonalosti. A pokud plánujete svatbu v přírodním stylu, tak navštivte naši sekci „svatba“, kde naleznete opravdu široký výběr dřevěných svatebních doplňků.

svatebni-krabicka-na-fotky

Ptáte se kde všechny tyto dodavatele hledat? Samozřejmě můžete použít klasické vyhledávače Google či Seznam, na kterých ale zřejmě strávíte spoustu času. Máte totiž již stanovené datum svatebního dne, a volné datum často na webu dotyčného dodavatele nenaleznete. Nezbývá, než psát dotazy na volné termíny.

Další možností je využít různé svatební portály, kde hledání probíhá zadáním poptávky v diskuzním fóru a výběrem dodavatele na základě odpovědi. Stejný případ nastává i u svatebních skupin, které naleznete na Facebooku.

Můžete jít také snazší cestou a použít svatební vyhledávač ProWeddy.cz, který je založen vyhledávání dodavatelů na základě volného termínu. Stačí vyplnit datum svatebního dne, kraj a profesi svatebního dodavatele. Tímto se vám zobrazí dodavatelé s volným termínem, a vy si pohodlně můžete vybrat dle referencí.

svatebni-doplnky

Ve zkratce co vás čeká zařídit:

  • svatební místo
  • matrika
  • svatební fotograf, kameraman, fotokoutek
  • hudba, DJ
  • vizážistka a vlasová stylistka
  • svatební šaty a svatební oblek
  • svatební dort, catering
  • květinová výzdoba
  • svatební dekorace

Připadá vám to až příliš komplikované? V tom případě jistě můžete ocenit služeb svatební koordinátorky, která za vás spoustu věcí obstará.

Je také na zvážení, jestli budete před svatbou sepisovat předmanželskou smlouvu, můžete tím předejít mnoha sporům v budoucnu.