AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Výběr top blogů pro maminky

blogy-pro-maminky

Vybrali jsme pro vás přes tucet nejzajímavějších počinů českých blogerek, co se věnují mateřství a přinášejí maminkám (a tatínkům) inspiraci na množství aktivit s dětmi. Najdete tady tipy na výlety, tvoření, aktivity, hry, čtení, vaření, zkrátka vše, co vás napadne. Prohlédněte si jejich články a fotografie a načerpejte inspiraci.

Betty & Co.

betty-co

Blogerka Pavlína je mámou dvou kluků, která se vedle těhotenství a mateřství věnuje široké škále témat od beauty, přes cestování, až po vaření. Na blogu Betty & Co. sdílí spoustu užitečných rad, tipů na dárky, inspirace na knížky pro děti a DIY.

Matky v nesnázích

matky-v-nesnazich

Matky v nesnázích jsou dvě kamarádky, které otěhotněly téměř ve stejnou dobu a všechny radosti spojené s mateřstvím tak mají možnost prožívat spolu. Testují různé produkty a postupy, zkouší diety a cvičení, sdílí tipy na zábavu s dětmi a rády se pak podělí o své zkušenosti a zážitky.

TerezaInOslo

tereza-in-oslo

Tereza je spoluzakladatelkou agentury Elite Bloggers a vedle blogu TerezaInOslo stihla napsat už i knihu (Šlehačková oblaka). Znát ji můžete i z podcastů V oblacích nebo Linka, na které spolupracuje s influencerem Kovym. Na blogu najdete příběhy ze života Terezy a její rodiny, tipech na cestování a o podnikání.

mklife

logo-mklife

mklife je blog mladé dětské lékařky, a především mámy, o lásce k dětem. Míša píše o těhotenství a mateřství (kojení, nošení, barefoot obouvání) a vše je psáno nejen z pohledu maminky, ale také z pohledu pediatra. Nabízí taky kurzy první pomoci dětem (i online).

Testováno na dětech

logo-tnd-mrk

Rádi zkoušíte nové produkty a služby? Pak se vám bude líbit blog Testováno na dětech, kde se do testování můžete s dětmi i sami zapojit. Testuje se široká škála výrobků, hraček, kosmetiky, potravin pro děti, školních batohů a výtvarných potřeb, designových oděvů a bot, jízdních kol, knih, služeb a mnoho dalších.

S dětmi v báglu

s-detmi-v-baglu

S dětmi v báglu je blog o cestování s dětmi, který přináší hromadu tipů na cestování, včetně rad, jak naplánovat dovolenou či výlet s malými dětmi. Najdete tady i super nápady na aktivity, co s dětmi podnikat jak venku, tak doma, a taky tipy na knížky, tvoření, apod.

Život podle Karol

Karol je maminka tří holčiček a na blogu Život podle Karol píše o široké škále témat: zdravé stravování a recepty, montessori pedagogika, DIY, barefoot obouvání, kojení, látkování, kontaktní rodičovství, nošení děti atd. Má ráda přírodu, turistiku a stanování, takže na blogu najdete i tipy na výlety.

Máma v kuchyni

mama-v-kuchyni

Autorkou blogu Máma v kuchyni je Barbora, která dle svých slov ráda experimentuje, nemá ráda polotovary a náhražky, oceňuje kvalitu a poctivost při vaření. Pořádá kurzy vaření pro malé děti. Recepty si můžete vybrat buď podle surovin nebo podle věku dítěte.

bizy-bee

bizzy-bee

Užitečné články o těhotenství, rady pro maminky, vyzkoušené recepty, tipy na dobré knížky a filmy, to je blog bizy-bee. Autorka Peťka sdílí tipy, co na sebe, jak na líčení, nebo třeba jakou kosmetiku vyzkoušet. A na blogu najdete i fajn soutěže!

Blog Zrzky

blog-zrzky

Na Blogu Zrzky najdete recenze her, hraček a dětských knížek, a taky hromadu inspirace. Je to milý blog o rodině a mateřství, a o všech výzvách, které s sebou toto krásné období přináší.

Matky na palubu

logo_matky

Autorka blogu Matky na palubu promítá do svých článků letité zkušenosti se speciální pedagogikou, sama má tři děti. Ráda poradí, ráda se dělí o zážitky a zkušenosti. Blog je plný recenzí, receptů, tipů, co číst, co tvořit a kde vyrazit na výlet.

Brněnská máma

brnenska-mama

Pokud bydlíte v okolí Brna, pak vás zaručeně bude bavit blog Brněnská máma! Dočtete se tady, co podnikat v Brně, kam vyrazit na výlet s dětmi do okolí, i kam vyrazit na dovolenou. Na blogu jsou i různé recenze na knihy, hračky, oblečení a obuv, dětskou kosmetiku a další potřeby pro děti.

S láskou, máma

Taky vás nadchl Montessori přístup k výchově a vzdělávání dětí? Rádi tvoříte? Na blogu S láskou, máma najdete hromadu různých návodů na výrobu DIY hraček, šití a další kreativu. Můžete si navíc zdarma stáhnout šablony, které autorka Klára připravila.

MARATON mama

maraton-mama

Jak už název blogu napovídá, Nikol se vedle mateřství a dětí věnuje především sportovní tematice. Takže pokud vás zajímá zdravý životní styl, běhání, cyklistika a zdravé stravování, MARATON mama je přesně pro vás. Poradí vám, jak pořídit vhodné vybavení, oblečení a obuv, jak se stravovat a jak při tom všem levou zadní zvládnout doma děti.

Mama LIVE

Screenshot_9-360x120

Přemýšlíte, kam vyrazit s dětmi, hledáte tipy na knihy nebo jen nápad, co s dětmi podniknout? Inspirujte se na blogu Mama LIVE. Autorka Katka navíc občas něco upeče a uvaří, a dokonce poradí i v oblasti kosmetiky a beauty.

Kočárkem.cz

Pokud milujete chůzi s kočárkem, tak určitě nezapomeňte navštívit také web Kočárkem.cz, kde naleznete jak srovnání všech druhů kočárků, tak se můžete také těšit na mapu, která vám nalezne cesty a výlety pro procházku právě s kočárkem.

Rodičovo

Holky z Rodičovo píší o dětech, kočárcích, plenkách a aktivitách, které vás mohou zabavit, třeba když děti spí. Zajímá je mateřská a dětská móda. Probírají společně novinky ze světa rodičovství, hodnotí produkty a hledají ta nejlepší řešení.

Mammas

Mammas je blog dvou kamarádek – obě jsou maminky, obě jsou právničky a dokonce se obě jmenují Lenky. Najdete tady recenze na různé produkty (včetně testování produktů), tipy na výlety s kočárky, návštěvy baby-friendly akcí a míst, inspiraci ke cvičení, kosmetice, vaření, apod.

Život bláznivé mámy

Blog Život bláznivé mámy není jen o těhotenství, mateřství, dětech a rodině, ale najdete tady množství dalších témat jako je beauty, cestování, focení, knihy, móda a tvoření.

Mámou bez filtru

Mámou bez filtru je Michaela, která se nebojí psát o věcech, o kterých se příliš nemluví. Na svém blogu má několik rubrik, v nichž se věnuje cestě k mateřství (umělé oplodnění, rizikové těhotenství) a mateřství samotnému (recenze produktů, pokojíček, atp.). Pokud máte chuť na syrovou zpověď s humorem a nadhledem, s Mámou bez filtru si budete rozumět!

schoolofmylife

Autorkou blogu schoolofmylife je máma dvou dětí Lucie. Pokud s dětmi rádi čtete, máte v oblibě smysluplné hračky a chcete čas s dětmi trávit aktivně, vyrážet na výlety a sportovat, pak je pro vás tento blog jako stvořený. Kromě témat mateřství Lucie sdílí tipy na úklid domácnosti a věnuje se módě.

3dmamablog

Pokud hledáte místo pro rychlou inspiraci, které vám poskytne informace z reálného života s dětmi, pak je 3dmamablog jako stvořený pro vás. O čem všem se na blogu dočtete? O sportu (kolo, lyže, koloběžka), horské turistice v létě i v zimě, ale třeba i o rovnováha mezi vlastní realizací a životem vícedětné rodiny.