AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Letní “all-inclusive” stolování počesku

piknik-venku

Léto je v plném proudu. Letos nám asi all inclusive Maledivy nevyjdou, ale “malé divy” si zařídíte i doma v Česku. Máme pro vás pár tipů, jak si to užít s velkou parádou na zahradě, na balkoně nebo třeba na pikniku v přírodě. 

Na zahradu

Pokud máte na zahradě altán, pergolu, posezení, nebo jednoduše lavičku u ohniště, můžete vesele opékat špekáčky nebo naložit maso a zeleninu na gril. Sejde se celá rodina a společně si to spolu užijete jako někde na dovči. Děti se zabaví na pískovišti, mezitím táta ugriluje krkovičku, ke které máma udělala parádní šťouchané brambory, děda se natáhne na lehátku a babička s vnoučaty prostře stůl.

opekani-spakacku

Na balkon

Že zahradu nemáte ještě neznamená, že si nemůžete vychutnat něco dobrého na sluníčku. Stačí Vám uklohnit oběd na kontaktním grilu, k tomu do ruky oblíbený letní drink, pak čerstvě namletou kávu k zákusku a máte vystaráno. Skoro jako na terase u moře, že? S výhledem na okolí, přáteli či rodinou. Pohodu si přece zvládneme udělat i doma na balkoně!

jarni-drinky

Na piknik

Stolovat můžete stylově i v přírodě a ani k tomu nepotřebujete bůhvíjaké vybavení. Stačí jen sbalit deku a do proutěného koše uložit něco na zub, co ideálně nebudete muset složitě ohřívat a co Vás v létě zároveň příjemně zchladí – třeba salát,  ovoce, sýry a uzeniny, pomazánku s pečivem nebo studenou polévku. Nezapomeňte na tekutiny, s domácím ledovým čajem či limonádou určitě zabodujete. Pak jen přibalte pár misekpříbor a brčko – voilà a je to!

piknik-servirovani