AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Zábava pro děti na léto? Zahradní hračky!

deti-na-zahrade

Pobyt na zahradě je úžasná věc – obzvlášť, pokud jej můžete sdílet se svými dětmi. Ty ze všeho nejraději na zahradě dovádí a používají k tomu cokoliv, co zrovna najdou kolem sebe. Většina domácích hraček se ale na zahradu nehodí. Buď jen z toho důvodu, že je zbytečné je neustále prát nebo by se mohly venku snadno zničit. Naštěstí jsou tady dětské zahradní hračky, které jsou přímo k pobytu venku stvořené, a dítě si s nimi vyhraje klidně několik let. Proč? Protože jsou dřevěné!

DĚTSKÁ LAVICE SE STOLEM

Zahradní lavice pro dospělé jsou pro děti absolutně nevhodné. Nejen, že jsou “dospělácké” lavice pro děti extrémně velké, ale zároveň z nich mohou velmi jednoduše spadnout a zranit se. Proto můžete svým dětem pořídit roztomilé dětské lavice se stolem, kde si Váš prcek může v klidu kreslit, prohlížet obrázkové knihy nebo jíst svačinu. Ve stole je navíc vyvrtaná díra pro připevnění zahradního deštníku. A nebojte, lavice je maximálně bezpečná – všechny komponenty jsou pečlivě vybroušené a hrany zkosené!

PROUTĚNÝ KOČÁREK

Máte doma malou princeznu, která si nejraději hraje s panenkami a bere je všude s sebou? Pořiďte ji na zahradu krásný proutěný kočárek. Díky použitému materiálu je kočárek extrémně lehký a vhodný i pro opravdu malé děti. Látka se dá na kočárku odejmout. Asi největší kouzlo proutěného kočárku ale tkví v tom, že je ručně dělaný a vyrobený zlatými českými ručičkami.

prouteny-kocarek-pro-holky

DŘEVĚNÉ PÍSKOVIŠTĚ

Pamatujete si na místo, kde jste si jako děti nejraději hráli? Kromě zábavných houpaček se jednalo určitě o čas strávený na pískovišti. Výroba fantastických hradů, báboviček, boření se v písku a vytváření hlubokých jam – to je zábava, kterou jsme tolik milovali a kterou budou určitě milovat i Vaše děti. Dřevěné pískoviště má navíc po stranách praktické lavice a poklop, díky kterému jej můžete zavřít a schovat před deštěm!

drevene-piskoviste-zaviratelne

DŘEVĚNÉ ODRÁŽEDLO

Jestli je vaše dítě na kolo ještě příliš malé nebo by bylo nevhodné, aby s ním jezdilo po zahradě, zvolte jednodušší variantu v podobě dětského odrážedla. To je skvělé hned z několika důvodů – jednak je pomalejší, ale zároveň si na něm užije dítě kopec legrace a pak také pomáhá dítěti aktivovat svaly dolních končetin. Dřevěné odrážedlo navíc vypadá stylově a je maximálně ekologické. Kolečka  na odrážedlu nejsou plastová, ale nafukovací!

MALÁ KUŠE SE ŠÍPY A TERČEM

Aktivit, které se dají dělat venku s dětmi, je nespočet, ale obecně budete asi souhlasit, že pokud se jedná o akční a ztřeštěné hry, tak ty je baví ze všeho nejvíc. Máte-li doma větší děti, můžete jim pořídit kuši se šípy a terčem. Nebojte se, je maximálně bezpečná – nemá žádné nebezpečné hrany a místo ostrého hrotu jsou na konci každého šípu přísavky.

drevena-kuse

DĚTSKÝ STAN – TEEPEE

Taky jste v dětství určitě stavěly bunkry? Dětský stan patří mezi nejoblíbenější zábavu vůbec. Má tvar indiánského teepee, takže je stabilní. Stan je pratelný, ale bezpochyby největší výhodou je voděodolný materiál spodní části podložky, takže je možné jej použít i venku na zahradě, třeba u bazénu nebo na terase. A během roku pak teepee Vašemu dítku poslouží jako cool doplněk do pokojíčku.

stan-na-zahrade