AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Naservírujte si Silvestr na dřevěném podnose

 nahledovka-silvestr

Silvestr je oslavou nadcházejících nových dní, velkých očekávání a snů. Obvykle se tráví s přáteli nebo rodinou a je plný zábavy. A co je nejlepším doplňkem oslavy? Chutné jídlo! Podívejte se, jak si originálně můžete naservírovat pochoutky, a to nejen na Silvestra.

Na chlebíčky a cukroví

Ke každému správnému českému stolu patří chlebíčky. A v čase kolem Vánoc? Samozřejmě cukroví! Nebo dáváte přednost jednohubkám? Ať je to jak chce, vyberte si elegantní dřevěný podnos nebo dřevěný talíř, na který to všechno naservírujete. V obou případech máte na výběr hned z několika velikostí. Jednoduše si zvolíte tu, která vám maximálně vyhovuje.Podnos-drevo

Oříšky, sýr nebo chipsy?

Ať během konverzace, hraní stolních her či koukání na televizi, je zvykem uzobávat nějaké ty oblíbené delikatesy. Mohou to být pražené oříšky, olivy, maxi pytlík bramborových lupínků nebo kostičky různých druhů sýra. Servírujte letos originálně! Malá dřevěná miska se hodí právě na hrst oříšků. Vyberte si velikost dle libosti. Holdujete-li neotřelým kouskům, je pro vás ta pravá kokosová miska vyrobená ručně farmáři na ostrově Bali. Kromě vzoru Classic máme i další designy, které vás nadchnou. Prohlédněte si je! Pro dva druhy pochutin je lepší souprava, protože se s ní lépe manipuluje. Proto vám doporučujeme dřevěný tácek se dvěma miskami.

kokosova-miska

Bude libo steak?

Uzobávat celý večer přílohy není právě ideální. Hlad se ozve sám a intenzivně. Co takhle pořádně šťavnatý steak z krkovice? Že byste ho šoupli na talíř? Ale kdeže! Vyzkoušejte dřevěné servírovací prkénko na steaky. Je vybaveno odtokovou drážkou a třemi jamkami na mističky s dochucovadly. A když jsme u toho dochucování… Přinést hostům několik pytlíčků s kořením nebo plastových lahviček s reklamním potiskem není právě hezké. Dochucovací soupravy už dávno nejsou doménou pouze stravovacích zařízení. Pořiďte si vlastní dochucovací soupravu domů!

akatove-prkenko-s-drazkou

Roztočte to!

To nejlepší na konec. Otočné servírovací prkénko nesmí chybět u žádného silvestrovského stolu! Jednoduše ho umístíte doprostřed. Všichni přísedící tak mají dokonalý komfort a mohou se snadno obsloužit sami. Prostě to jenom… Roztočíte! Využijte prkénko na pizzu, chlebíčky, dort nebo zákusky.

prkenko-servirovaci-otaceci-kulate

Čím si letos zpříjemníte Silvestr vy? Už máte plný košík?