AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Jaký dárek k Vánocům? Tyhle ocení celá rodina

nahledovy-vanoce

Vánoce jsou za dveřmi a výběr dárků pro své blízké také. Někdo miluje nakupování a dárky má nakoupené už v létě. Někdo si zase nechává nákup dárků na poslední chvíli. Jedno ale máme všichni společné - nejsme bezedná studnice nápadů a každým rokem hledáme ty nejlepší nápady na originální dárky pro naše blízké.

Už máte představu, čím koho potěšit? Jestli dosud tápete ve výběru, tenhle článek je pro vás jako dělaný! Máme tipy na originální dárky pro ženy, muže i děti. Představujeme vám naše "dřevěné" bestsellery. Inspirujte se!

Obsah

Dárkové balíčky pro všechny

Víte, jaké dárky patří k těm nejoblíbenějším na e-shopu ČistéDřevo.cz? Rozhodně se jedná o naše vymazlená dárková balení. Uvnitř přírodní krabičky ze dřeva najdete ještě krásnější obsah, který ocení opravdu každý. Dárkové balení vám díky své univerzálnosti značně usnadní výběr.

Pozor! Nově gravírujeme až na 2000 dřevěných výrobků

Vypálíme vám na míru jméno, text, přání, logo i obrázek. Stačí k vaší objednávce zadat požadavek a naši specialisté na laser se o vaši objednávku s gravírováním v rekordním čase postarají.

Proč zvolit gravírování na dřevo?

  • Vytvoříte originální dárek s osobní hodnotou.
  • Naše stroje na gravírování jsou vysoce kvalitní a přesně tak bude vypadat i vás dřevěný dárek.
  • Personalizované dárky patří k těm nejoblíbenějším.
  • Dárek s gravírovánímpřidanou hodnotu - dáte jasně najevo, že jste si dali na dárku záležet.
  • Vypalujeme okamžitě od přijetí objednávky. Nemusíte tedy na osobní dárek čekat dlouhé týdny kvůli výrobě.
  • Náš sortiment je široký - vybere si každý.

Pro partnerku či manželku

Jak vybrat ten správný dárek pro ženu? Hlavně by měl být krásný, plně odpovídat jejímu vkusu, preferencím i životnímu stylu. Příliš náročné? Pak pro vás máme tipy, které zaručeně potěší přísné oko každé ženy. Doporučujeme krásné šperkovnice, stojánky na šperky, ale i stále oblíbenější dřevěné dekorace - například stylové dřevěné vázy a svícny. U vášnivých kuchařek i gurmánek letos zase hrají prim originální přírodní prkénka, tácy či kuchařky se jménem na míru.

drevene-vazy

Co ocení pánové?

Co koupit muži? Dobrou knihu, spodní prádlo, oblíbený parfém, či snad něco osobnějšího? Milovníci dobrého piva budou nadšeni našimi přírodními korbely. Pro ještě osobnější dárek nezapomeňte na kouzlo vypalování do dřeva. Na dřevěný korbel nechte vygravírovat jméno, obrázek, či osobní vzkaz. Pro dlouhé zimní večery se naopak hodí krásná dřevěná šachovnice s figurkami, které ihned po naskladnění okamžitě mizí. Tak neváhejte ani vteřinu! A na setkání s přáteli? Vyzkoušejte nosič lahví. S pivíčky se bude hned lépe manipulovat. 

sachy-z-habru   korbel-ze-dreva

Čím potěšíte babičky?

Každou babičku nadchne dřevěná krabička na čaj. Nevěříte? Na ČistéDřevo.cz najdete spoustu velikostí, tvarů a provedení. Krabičku na čaj si navíc lze ozdobit - například ubrouskovou metodu, pyrografií, malováním nebo dáte přednost zkušenostem našich specialistů na laserové vypalování do dřeva a zanecháte babičce vzkaz? A co takhle něco originálnějšího? Pořiďte babičce krmítko pro ptáčky. Během snídaně ji za oknem počká milá společnost, která se bude pravidelně vracet. A věděli jste, že krmítka i budky pro ptáky jsou nejen stylovou zahradní dekorací, ale také do zahrady přivábí spoustu ptačích pomocníků při boji s hmyzími škůdci.

budka   sypany-caj

Dopřejte dědovi pohodlíčko

Ale na ponožky zapomeňte! Udělejtu mu radost dřevěnou stoličkou pod nohy nebo elegantní vycházkovou holí – tzv. špacírkou! Děda kutil naopak ocení box na nářadí a děda koumák se zabaví sadou dřevěných hlavolamů.

kosik-a-hul 

Kvalitní hračky na prvním místě

Děti si zaslouží jen to nejlepší. Pokud preferujete přírodní materiály, pak vás okouzlí naše široká nabídka dřevěných hraček pro všechny věkové kategorie.

Proč vybrat dřevěné hračky?

  • Podporují přirozenou fantazii a kreativitu.
  • Jsou bezpečné, protože se vyrábí z toho nejkrásnějšího přírodního materiálu - dřeva. Všechny naše hračky splňují přísné normy a případný lak je vhodný pro všechny dětské hrátky.
  • Dřevěné hračky budou jistě tím nejodolnějším v dětském pokoji. Vydrží totiž i několik generací!
  • Výrobci dřevěných hraček si výrazně potrpí na kvalitu.

Charismatické, krásné a originální - dárky pro holčičky

V naší nabídce najdete okouzlující hračky pro všechny holčičky. Které dívce v dopise Ježíškovi chybí panenka? V ČistéDřevo.cz vyberete ze široké škály proutěných košíků, kočárků a postýlek vhodných pro oblíbenou panenku. Pro malé pomocnice samozřejmě nechybí i náš letošní bestseller - dřevěná kuchyňka.

detska-kuchynka   postylka-pro-panenky

Malým raubířům

A co náš nejlepší výběr originálních dárků pro kluky? Pro malé raubíře doporučujeme dřevěný luk se šípy, věšák na medaile, kde si vystaví své úspěchy, nebo dřevěná auta, náklaďáky či tank. Kluci-kutilové zajásají nad dřevěným boxíkem s nářadím.

luk-z-jasanu

To nejlepší pro nejmenší

Nezapomněli jsme ani na nejmenší členy rodiny. Obohaťte je o houpacího koníka Neklana, dřevěné pískoviště se stříškou nebo dřevěné barevné kostky. Skládací pyramidy nebo puzzle jsou ideální pro přirozený rozvoj logického myšlení a jemné motoriky.

prouteny-pokojicek

A co doporučují samotní zaměstnanci ČistéhoDřeva.cz?

Přesvědčte se sami!

Věříme, že letos bude výběr dárků snadný. S našimi tipy už nemůžete šlápnout vedle. Už máte objednáno? Pro více tipů nás sledujte na sociálních sítích. Jsme pro vás na Facebooku, Instagramu, TikToku i Pinterestu.

[banner-1]