AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Vánoce s vůní dřeva a proutí

vanocni-stromek-s-vuni-dreva

Předvánoční čas je tu – a s ním přicházejí na řadu nákupy a nezbytná tematická výzdoba. Objevte kouzlo ducha Vánoc a oslavte nejkrásnější svátky stylově – tentokrát s vůní dřeva a proutí, s materiály, které prohřejí váš domov a vykouzlí úsměv na tváři vašich nejbližších. Naše voňavé tipy na vánoční dekorování a neotřelé dárky zaručeně potěší. Inspirujte se!

Adventní věnec? Tvořte s láskou

Milujete čas pohody v útulném domově, který protká známá vánoční atmosféra? Tak hurá na předvánoční nákupy dekorací. Zkuste to protentokrát v dřevěném stylu. Ozdoby můžete sladit, přetvářet, kombinovat… a zamilovat si je. Jestliže rádi tvoříte, vyzkoušejte jako podklad pro vaši kreativitu proutěný věnec. Ten můžete ozdobit jako věnec na dveře nebo adventní věnec, nebo jej naopak ponechat čistý – v minimalistickém finiši. Vyzbrojte se barvami nebo třpytkami – ať váš domov rozzáří ta pravá nálada.

Co ještě nesmí chybět u vás doma? Přece adventní svíčky nebo kouzelný dřevěný betlém, který okouzlí malé i velké diváky. Dřevěné sady svíček nebo jednoduchý dřevěný svícen protkají místnost nejen přívětivou atmosférou, ale také hřejivým světlem adventních svíček – a adventního času. Dřevo si skvěle rozumí s klasickým, moderním, jednoduchým i rustikálním interiérem.

TIP: Omrzelo vás zdobení vánočního stromečku obyčejnými baňkami? Vyměňte klasické ozdoby za ty dřevěné. Krása stromku a zeleného jehličí bude jemně kontrastovat dřevěným ozdobám – výsledkem bude přírodní harmonie, která vám pomůže vytvořit podklad pro letošní nezapomenutelní vánoční okamžiky.

Ať oči dětí září

Pozor pozor, brzy přijde Ježíšek. Už se vaše milované děti těší? Také nejmenší můžete letos potěšit dřevěnými dárečky, které jsou osobité, jedinečné a krásné. Dřevěné hračky, pamatujete si na ně? Dřevěné hračky v moderním hávu neztratily své kouzlo – naopak. Holčičky ocení dřevěnou kuchyňku, kluci náklaďák nebo dřevěnou tabuli. A co udělá radost vašim dětem?

Dárky, které pohladí duši

Dřevěné dárky nepotěší jen malé nezbedy, kteří se už nemohou dočkat Ježíška. Pokud stále váháte, co pořídit k Vánocům vašim nejbližším, přátelům, rodičům či sourozencům, zvažte dřevěnou radost.  Dřevěné rámečky pro babičku či maminku, dekorace pro kamarádku, bytové doplňky pro kolegyni, masážní nástroje pro dědečka či tatínka a dokonce módní doplňky pro sestru – dřevěné drobnosti jsou skvělými adepty na krásný vánoční dárek, který vše řekne za vás.

A že si nevíte rady, přesto byste milovníky dřeva rádi obdarovali? Dárkový poukaz vyřeší vaše dilema… a radost bude dvojnásobná, když si obdarovaný pořídí to, po čem jeho srdce touží. Tak šťastné a dřevěné Vánoce všem dobrým lidem!