AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Parťáci pro podzimní deštivé dny

podzimni-dekorace-svicen

Podzim je známý pro své sychravé chladné počasí. Venku prší, mráz se nám zařezává až do morku kostí a nemůžeme se dočkat, až zakotvíme v teplém domově. A co teprve ve chvíli, kdy se v našem těle usadila chřipka a my jsme nuceni zůstat v posteli? S našimi pomocníky se budete cítit mnohem lépe!

Snídaně do postele

Vstávat z vyhřáté postele do toho nečasu a chystat si jídlo je nepříjemné. Ještě horší je třást se zimou u stolu. Během nachlazení je teplo nejlepší. Dopřejte si ten luxus a najezte se z pohodlí vaší postele. Neprodlužujte si nemoc častými odchody do chladnějšího prostředí. S tím vám nejlépe pomohou naše dřevěné servírovací stolky do postele. Nabízíme plno variant v různých barvách. To hlavní však je, že všechny kusy jsou přírodní z borovicového dřeva. Na stolek pohodlně narovnáte velký talíř, hrneček i konvici. Až vás jídlo omrzí, můžete stolek využít jako přenosnou kancelář. Nemůžete si dovolit zameškat v práci? Náš stolek vám pomůže i s tím!

snidane-v-posteli

Pohodová atmosféra

K deštivým pochmurným dnům patří chvíle strávené u krbu s pěknou knihou v ruce. Že nemáte krb? To nevadí! I menší plamínky dokáží pozvednout náladu a zpříjemnit atmosféru v místnosti. Aby se vaše svíčky pěkně vyjímaly, sáhněte po kvalitním svícnu, který na pohled zaujme. Nabízíme jich hned několik. Preferujete oblé, ostré nebo nestandardní tvary? U nás si jistě vyberete. Sada 4 válcovitých svícnů se pyšní různorodými výškami jednotlivých kusů. Ty podtrhují originalitu celého interiéru.

svicky-krab

Kam s hrnkem?

K podzimním dnům bezpochyby patří i šálek horkého čaje. Pokud ho však neuváženě odložíte například na váš noční stolek z masivu, čeká vás nepříjemné překvapení v podobě koleček. Zamezte nehodám s dřevěným podtáckem, který žár snese, a navíc elegantně doplní design pokoje. Dřevo působí uklidňujícím dojmem, proto se s drobnými doplňky budete cítit uvolněně a spokojeně.

podtacky-s-uv-tiskem   podtacky

Který kus vám padl do oka pro podzimní sychravé dny? Nebo jste si oblíbili všechny?