AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Objevte kouzlo dřevěných bedýnek

nahledovy-kouzlo-bedynek

Jsou nepostradatelné, pokud milujete dřevo a máte dostatek fantazie na interiérové hrátky. O čem je řeč? Přece o neskutečně variabilních dřevěných bedýnkách, které dodají punc osobitosti jakékoli místnosti vašeho domova. Vykouzlete designový nábytek – stačí vám pár bedýnek. Je to hra(čka)!

Dřevěné bedýnky se dají využít nejen jako bedýnky nebo úložné boxy. Díky jejich tvaru a materiálu je možné je různě skládat, instalovat a kombinovat. A výsledky? Ty vás nejspíš překvapí. Inspirujte se a zamilujte se do světa vůně dřeva a osobitého bydlení!

Stylová obytná zóna

Obývací pokoj slouží nejen k odpočinku nebo času stráveného s rodinou. Obytná zóna patří mezi reprezentativní prostory, kde přijímáme hosty. Proč ji tedy nevyšperkovat? I tady poslouží dřevěné boxy. Jestliže tedy přemýšlíte nad netradičním TV stolkem, zvažte instalaci bedýnek. Ty totiž můžete instalovat na stěnu pod TV v libovolném počtu. Instalace je snadná – přimontujete je dnem ke stěně. Vznikne tak zajímavý úložný prostor, kam hravě uklidíte třeba STB nebo domácí kino. Nebo lze bedýnku postavit jen na zem a hned máte konferenční stolek. Co vy na to?

Do ložnice jako dělané

My zkrátka milujeme originální noční stolky! Zamilujte si je také. Nejen stylový pařez nebo stolička jsou řešením – co takhle dřevěné bedýnky? Můžete je ledabyle položit, vrstvit, montovat, skládat – přesně tak, jak potřebujete. Poslouží jako praktická odkládací plocha. Snesou lampu, dekorace nebo váš oblíbený obraz. V ložnici využijete také bedýnky-poličky, ať už na knihy, oblíbený parfém či odkládání šperků.

TIP: Milujete barvy? Dopřejte bedýnkám patinu. Co je staré, to je stylové – a bedýnkové noční stolky budou mít opravdové kouzlo!

V koupelně? Jedině uklizeno!

Vítězí u vás doma organizace? Jen pokračujte. Aby byla co nejsnadnější, vybavte se bedýnkami. Jejich aplikace v koupelně dokáže zázraky. Proč by právě tato intimní místnost měla být nudná? Starý žebřík může být stojanem na ručníky, dřevěné bedýnky mohou být úložištěm pro všechny potřebné pomůcky a kosmetiku. Pryč s regály a stojany. Bedýnky můžete instalovat přesně do těch míst, kde budou vypadat stylově – a třeba do té výšky, kde děti nedosáhnout na nebezpečnou drogerii.

koupelna

Pro děti to nejlepší

Malé i velké děti milují kreativitu. Buďte kreativními rodiči a čarujte s bedýnkami v dětském pokoji. Ty totiž poslouží už od miminka – instalované bedýnky jako police či komoda hravě usnadní ukládání nezbytných pomůcek pro péči o novorozené děťátko. A nebojte se – ani v pozdním věku dítka se neztratí. Několik bedýnek nahradí staré nudné knihovny, boxy na hračky i noční stolky nebo komodu. Co takhle vytvořit stěnu z bedýnkové mozaiky? Inspirujte se a vybavte pokojíček dostatkem úložného prostoru – a ukládání hraček bude bavit i ty největší neposedy.

TIP: natřete bedýnky do dětského pokoje barvami na dřevo. Dopřejte dětem jejich vlastní barevný svět.

pokoj-detsky-bedynky

Bez bedýnek ani ránu

A nejen interiér, ale také exteriér snese dřevěné pomocníky. Bedýnka dnem vzhůru poslouží jako odkládací plocha u bazénu. Několik bedýnek smontovaných k sobě nahradí stolek, který oceníte při odpolední kávě. Kutilové je zase pro změnu ocení jako police pro organizaci nářadí a zahradního vybavení. Zaujala vás variabilita bedýnek? Vrhněte se na realizaci vašich představ – ať je vaše bydlení odrazem vašeho stylu.