AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Dostali jste pozvání na svatbu? Přinášíme tipy na skvělé dárky

nahledovy-svatebni-dekorace-mech

Přistálo vám v poště svatební oznámení spolu s pozvánkou na obřad? Asi vám v ten moment prolétla hlavou celá řada myšlenek typu: Mám vůbec co na sebe? Seženu v blízkosti obřadu ubytování? Co přinesu jako svatební dar?

Věci do domácnosti jsou sice praktické, ale…

Na všechny otázky vám odpověď nedáme, ale tu poslední vám pomůžeme vyřešit. Vymýšlení svatebního daru bylo ve všech dobách složité. Minulý režim toto rozhodování trochu ulehčil minimálně díky tomu, že s nedostatkem běžného zboží do domácnosti se otevřelo široké pole možností co darovat. Lidé byli obvykle vděční za pánve, tlakové hrnce, sadu příborů, zrcadlo, zkrátka ryze praktické věci, které se tězce sháněly. V dnešní době však již podobnými prezenty nikoho neohromíte. Řada svatebčanů, především rodičů, to řeší darováním peněz. Do mladého manželství se vždy hodí. Ale ruku na srdce, peníze úsměv na tváři a pocit, že si dárce dal tu práci, aby vybral originální dárek, nevyvolají. I při výběru svatebního daru můžete vsadit na neopakovatelnou krásu a originalitu dřeva a nechat jeho krásou podtrhnout výjimečnost vašeho daru.

cedule-svatba

Dejte si práci a vyrukujte s originálním dárkem, který bude mezi ostatními vyčnívat

Že není dřevěný rámeček na obrázek příliš originální? Ale kdeže. Vložíte-li do něho dostatečný finanční obnos rázem je originalita zaručena. A proč nedarovat nevěstě a ženichovi rovnou celý milion? Že ho nemáte? To vás přece nezastaví. Stačí šikovně naaranžovat dvě tisícikoruny tak, aby čísla na nich vytvořila jedničku a šest nul. Aranžmá jednoduše vložte do obrazového rámečku, ideálně s motivem srdíček a o originální dárek máte postaráno. A koneckonců rámeček se srdíčky mohou novomanželé později využít na zarámování té nejpovedenější svatební fotografie.

Originální může být i svatební přání

Bývá dobrým zvykem ještě před rozbalováním svatebních darů, nahlas předčítat svatební přání. Obvykle se tohoto úkolu zhostí ženich či nevěsta, případně jimi pověřený zástupce. Chcete-li aby působilo přání od vás mezi ostatním výjimečně, zvolte dřevěné svatební přání, na které vám rádi vypálíme vámi navržený originální text.

Dřevo nenásilně doplní i dárky s nápadem a dodá jim styl

Darujte novomanželům dvě láhve archivního vína vyrobených v roce, v němž probíhá svatba. Bude jen na nich, zda je vypijí, či si ponechají jako vzpomínku na svatební den. Drahé víno vyžaduje stylový obal, dřevěná krabička ze smrkového dřeva s dřevovláknitou vlnou zdarma zajistí luxusní dojem, který lze podtrhnout ještě vypálením či vyřezáním originálního přání nebo data svatby na víko krabičky, které vám na přání rádi zajistíme.

Rádi byste zabodovali u nevěsty? Věnujte jí stylovou dřevěnou šperkovnici na všechny nezbytnosti, které každá žena potřebuje. Nejenže do ní v budoucnu uschová všechny propriety, jež ji budou zkrášlovat, ale do některého z jejích šuplíčků můžete uschovat i finanční obnos či jiný drobný dárek. V rámci svatebního veselí pak nechte novomanžele tipovat, která z přihrádek skrývá překvapení.

drevena-pokladnicka_1