AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

5 tipů pro ekologickou kancelář

nahledovy-drevene-policky 

Patříte mezi ekologické nadšence nebo jen zkrátka milujete dřevo? Pak vás jistě potěší těchto pět tipů na výrobky, kterými si můžeme vybavit svou kancelář!

Všichni, kdo jsme někdy pracovali v kancelářích, víme, kolik odpadu se zde denně vyprodukuje. Je to velká spousta plastů, mnoho vyhozených papírů a kancelářských psacích potřeb. Kromě běžného třídění odpadu na plast, papír a sklo, nebo např. výkupu tonerů odsuňte plast stranou a nahraďte je ekologickými dřevěnými doplňky. A jako bonus – vaše pracoviště získá příjemnou vůni dřeva.

Mimochodem, pokud tisknete hlavně dokumenty, které se založí do šanonů a nebudou sloužit k prezentaci, můžete zkusit i netypické druhy papíru – např. recyklovaný. Je to ekonomičtější i ekologičtější řešení.

Korková tabule

V dnešní době se vyrábějí tabule z různých materiálů. Převážně z plastu. My však dáváme přednost nezávadnosti, přírodním materiálům a přirozenému vzhledu. Korková tabule nabízí jednoduchý vzhled a všestrannost. Hravě pojme všechny vaše poznámky a plakátky.

pokoj-pro-prvnacka

USB disk

Flash disky využíváme všichni. Pro přenos dat, prezentací či materiálů na schůzku s klientem. Buďte originální a pořiďte si dřevěný flash disk. Celkový design působí velmi luxusním dojmem. Nechte si na USB vypálit logo firmy a každý si vás zapamatuje.

Pouzdro na dokumenty

Máte stále při ruce několik důležitých dokumentů, které se nemohou povalovat jen tak na stole nebo v šuplíku? Ukryjte je do dřevěné krabičky formátu A4, která je ochrání před nechtěným zmačkáním nebo politím. Zapomeňte na laciné plastové fólie a pořiďte si kvalitní přírodní produkt.

Pořadače

Jistě všichni známe plastové šuplíky, které se nám vrší na stole ve vysokých komíncích. Můžete si vybrat barvu a provedení, ale stále to není ono. Dřevěné pořadače jsou bytelné a při nechtěném drknutí se nezřítí k zemi. Navíc nabízíme tři varianty šanonů a organizérů! Své dokumenty si pohodlně uložíte na výšku, na délku, ale i na šířku!

poradace-na-dokumenty   pracovni-stul

Stojan na propisky

Nejjednodušším, přesto však nejdůležitějším, prvkem každého stolu je stojánek. Dřevěný stojánek na pera a bloček vám ušetří mnoho času při hledání psacích potřeb nebo kusu papíru na poznámky. Jen si to představte. Klíčová osoba na telefonu, nutnost zapsat si informace a žádný papír či pero v dohledu. Předejděte nepříjemné situaci jednou pro vždy.

Ve stojánku si nechávejte pouze pera, která skutečně píší.

Kterému z produktů dáváte přednost vy?

TIP: K ekologickému chodu kanceláře také přispějete skrze evidenci faktur a dokladů v elektronické podobě.