AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Vyrobte si dřevěnou dekoraci

nastenne-dekorace_1

Tou největší výhodou dřeva je, že se se perfektně hodí jak na chalupu tak do městského bytu. Krásné dřevěné dekorace, které doladí váš interiér, si navíc zvládnete vyrobit sami. Dnes pro vás máme menší inspiraci a přinášíme vám 5 skvělých tipů, které dodají vašemu domovu venkovský nádech.

1. Zeď plná umění nebo vzpomínek

Začneme tím nejjednodušším, co většina z nás zvládne vyrobit během chvilky doma. Stačí pár starých dřevěných prken, které nejdříve  obrousíme, vyčistíme a můžeme je i namořit, pokud chcete barvu sladit s interiérem. K připevnění zvolíme buď silné lepidlo nebo starou dobrou cestu s hřebíky a kladivem. Prkno po prkně vrstvíme, dokud to nemá tvar, který se vám líbí. Fotky s rámečkem pak postupně pověsíme právě na připevněnou dřevěnou zeď.

ramecky-na-zed_1

2. Praktický pomocník do kuchyně

Ruku na srdce – kdo z vás nestrávil hodiny nad tím, kam umístit všechno koření, aby to bylo při ruce a zároveň vypadalo dobře? Stačí vzít dřevěnou bednu, do které vyrobíme jednotlivé poličky, nemusíte mít ani každou přihrádku zvlášť jako na obrázku, stačí jednotlivé police. Pro vaše koření tak budete mít dostatek místa a s přehledem budete vědět, co přesně a kde máte.

drevena-police_1

3. Stylový držák na víno

Spousty lidí si samo vyrábí nejrůznější držáky na víno. Ono to má totiž své kouzlo. Přitom stačí nařezat a stlouct pár prken. Víno ve vlastnoručně vyrobeném držáku vypadá zkrátka skvěle!

stojan-na-vina

A co si takhle doma udělat vlastní vinný sklípek a vytvořit si zvlášť přihrádky podle jednotlivých ročníků? S tím bychom vám mohli pomoci! Nabízíme služby gravírování a můžeme vám na dřevo cokoli vypálit, stačí nás kontaktovat.

police-do-sklipku

4. Krásné poličky do kuchyně a nejen tam!

Z bedýnek a regálů se dají poskládat celé policové díly. Někteří si s nimi kompletně vybaví kuchyň, jiní si z nich postaví obývákovou stěnu. Jsou praktické a můžete do nich poskládat opravdu hodně věcí. Pokud máte  doma třeba hodně váz a nemáte je kam dát, protože do klasických malých poliček se nevejdou, tak bedýnky jsou skvělé v tom, že si je můžete přizpůsobit. Prohlédněte si celou naši kategorii dřevěných regálů a bedýnek zde.

police-z-bedynek

5. Ať víte, kde najít poklad

Inspirace přímo z naší dílny! Už jste se letos vydali na dovolenou? Pojďme společně našetřit. Nebo darujte dětem pěkný dárek, kam si mohu ukládat penízky. A nechte u nás vypálit osobní vzkaz přímo na kasičku, kterou najdete v naší nabídce.

drevena-pokladnicka

Už víte, co si vyrobíte? Snad vám naše tipy trošku pomohly promyslet si, jak na to a co všechno vlastně lze ze dřeva udělat.

Těšíme se na Vaše nápady,

Tým ČistéhoDřeva