AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Praktické úložné prostory do domácnosti

nahledovy-drevena-bedna 

Podzim je za rohem a my už se psychicky připravujeme na ten čas, kdy budeme sedět s teplým čajem nebo kávou za oknem a pozorovat jeden deštivý den za druhým.

A je to právě dřevo, co naladí v každé domácnosti ten správný pocit tepla a útulna. Dnes vám přinášíme tipy na praktické využití těchto dřevěných pomocníků, díky kterým ušetříte místo a vykouzlíte krásný interiér vašeho domova.

Bedny na ořechy a kaštany

Čeká nás ten krásný čas, kdy se příroda zahalí do těch nejkouzelnějších barev a opadavé stromy nám nabídnou ochutnávky jejich plodů. Kam ale  s nimi? Také si každý rok přinesete plný koš ořechů, kaštanů a pak nevíte, kam byste je uložili, aby byly při ruce, ale nedělaly nepořádek? Pořiďte si jednu ze stylových bedýnek nebo boxů!

Prohlédněte si dřevěné bedýnky a přepravky!

V kuchyni má vše své místo

Uchovejte si léto ve sklenici! Horké letní dny nám přinesly tolik ovoce a zeleniny, že budete chtít tuto bombu vitamínů uchovat i na chladné zimní dny. Můžete zavařovat prakticky cokoliv. A když zavařeninu dáme do pěkné skleničky, kterou obvážeme stuhou, máme z ní i krásný dárek na Vánoce. I na tyto poklady ale potřebujete úložný prostor, kde vám opět doporučujeme bedýnky či úložné krabice, ale menších rozměrů. Ty si pak můžete vyšperkovat nějakou látkou, přesně jako na obrázku. Celkový dojem pak vzbuzuje to pravé teplo domova.

bedna-na-ovoce

Aktuální nabídka úložných boxů ze dřeva!

Pokud byste chtěli bedýnku darovat, neváhejte nás kontaktovat a poradit se s námi o možnosti gravírování dřeva.

Přejeme krásný den,

tým CisteDrevo.cz