AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Každý den jako v lázních! Dřevěné masážní nástroje a jiné radosti.

nahledovy-masaz

Dopřejte si relax a pohodu, kterou si zasloužíte!

Taky se občas cítíte pod psa? Unavení, bez toho správného elánu do života? Dopřejte si ten relax a odpočinek v pohodlí domova. Jak? Pomocí našich pomocníků, díky kterým se budete cítit jako znovuzrození.

Potěšte sebe nebo svého blízkého netradičně provedeným masážním nástrojem.

masazni-valecek-dreveny

Dřevěné výrobky k masírování

Dřevěné masážní lano

Tyto nástroje slouží zejména pro zmírnění bolesti zad – hlavně bolesti dolní části zad. Zaoblené dřevěné válečky jsou navrženy tak, aby stimulovaly tlakové body na zádech, které uvolní napětí a navnadí pocit uvolnění a relaxace.

Masážní strojek na chodidla

Lidská chůze je jednou z nejčastějších činností naší denní rutiny, dopřejte svých chodidlům relax a odpočinek, který ještě nezažily. Rotací na kuličkách docílíte té správné stimulace akupresních bodů na vašich chodidlech, tím podpoříte životně důležité orgány a jejich správnou funkčnost. Tento výrobek ocení zejména ti, kteří při svém zaměstnání dlouho sedí, jelikož strojek podporuje prokrvování končetin.

masazni-valecky_1

Masážní strojky a válečky

Praktická věc na masírování kterékoliv části těla. Stane se vašim každodenním společníkem. Dopřejte si relax kdykoli a kdekoli. Můžete ho mít i v práci a využít ho o chvíli volna. Udělejte si z toho tradici a dopřejte si doma každý den třeba 15 minut téhle příjemné masáže, které se zkrátka nejde nabažit.

Vědra do sauny i na zahradu

Umění navnadit pocit naprostého uvolnění a relaxu není jen o masírování. Jde i o vaší vnitřní rovnováhu a pohodu, na kterou má vliv i to, v jakém prostředí se pohybujete, či žijete. Proto se snažte i váš interiér zařídt tak, aby vám v něm bylo příjemně. Dřevěné výrovky jsou pro toto perfektní, jelikož dokáží navnadit ten správný pocit útulna. Jedním z takových skvělých pomocníků jsou dřevěná vedra. Ať už na zahradu jako krásný doplněk nebo třeba do sauny.vedro

Naučte se relaxovat díky těm správným pomocníkům. Pro vaše zdraví je důležitá vnitřní rovnováha a umění odpočinku. I příště se můžete těšit na pár užitečných tipů.

Přejeme krásný den,

ČistéDřevo.cz