AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Inspirace pro dokonalou kuchyň: Tradiční dřevěné nádobí

Nahledovy-drevene-lzice

Už od dávných dob bylo dřevo populární volbou pro některé kuchyňské náčiní, jako lžíce nebo vařečky. Dokonce i dnes lidé volí dřevěné kuchyňské vybavení raději než jiné materiály. Dřevo má svoje tradiční kouzlo a vaší kuchyni dodá tu správnou jiskru. Navíc jde o praktický materiál, takže nemůžete šlápnout vedle. Proto jsme se rozhodli pro vás nachystat dřevěnou spíž inspirace.

Čím je dřevěné nádobí tak jedinečné?

Nahlédněte do světa dřevěných pomocníků.

Důvodů je hned několik! Dřevěné nádobí je šetrné na choulostivé povrchy, tím pádem se nemusíte bát, že byste si poškrábali pánvičku nebo hrnec. Dalším důvodem, proč je dřevěné nádobí lepší než kovové je, že nevede teplo. Necháte-li vařečku v horkém hrnci, rukojeť nebude horká a můžete spokojeně pokračovat ve vaření. Dřevěné kuchyňské potřeby mají dlouhou “trvanlivost” a můžete očekávat, že vám dlouho poslouží. Trochu broušení čas od času vám pomůže odstranit skvrny.

dreveny-tacek

Dřevěná miska

Design, který Vás neomrzí

Díky své nadčasovosti si můžete být jistí, že dřevěné nádobí jen tak nevyjde z módy. Ba naopak. Krásný a elegantní design změní celkový první dojem a vzhled vaší kuchyně.

Bez vařeček a kvedlaček se neobejde nikdo. Naše kvalitní a zdravotně nezávadné výrobky vám usnadní přípravu pokrmů i na ty největší hostiny.

U nás najdete prkénka z mnoha druhů dřevin a velikostí, která si můžete upravit dle vlastního gusta. Je radost používat tohoto praktického pomocníka do kuchyně!

Máme pro vás nachystané veškeré potřebné vybavení do kuchyně, na které si vzpomenete. Od kořenek, chlebníků, naběraček po hrnky, příbory, misky a mnoho dalšího. Misky jsou spolu s našimi dřevěnými příbory schopny udělat i z obyčejného jídla neobyčejný zážitek.

drevene-pribory

Výrobky ze dřeva

Dřevěné nádobí je i krásným dárkem, kterým uděláte radost každému. Máte rádi osobnější dárečky? Nechte si na ně něco vyrýt. Vyryjeme pro vás libovolný text nebo obrázek.

Vaše kuchyň bude místem, kde budete rádi trávit svůj čas. Dřevo obecně působí teplým dojmem a dokáže zútulnit i ty nejchladnější místnosti.

Pamatujte, tajemství je v detailech.

Přejeme krásný den,

Váš tým Cistedrevo.cz