AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Interiér jako z pohádky

dekorativni-krabicka

Také máte doma rádi tu teplou útulnou atmosféru? Vůni dřeva, originální motivy, teplé barvy. Dřevo jako doplněk v domácnosti dokáže divy. Nejenže krásně vypadá, ale dají se s ním vymýšlet i ty nejbláznivější a nejoriginálnější stylové prvky, které vás jen napadnou. Mořit, brousit, gravírovat, zkuste zkrátka cokoliv! Dnes se zaměříme na boxy a bedýnky, jak s nimi pracovat, kam se hodí a pár tipů a inspiraci.

V čem jsou dřevěné boxy lepší?

Dřevěné boxy a bedýnky jsou mnohem silnější, než třeba ty z plastu nebo kartonu. Dřevěné bedýnky navíc slouží svým majitelům po celá desetiletí, ba až století a téměř neukáží známky opotřebení. Navíc když už se vám bedýnka nehodí, můžete ji zrenovovat, natřít, nalakovat a voilà – může dál sloužit třeba jako dekorace.

stare-fotky

V kuchyni tak trochu jinak

V kuchyni každý potřebujeme hlavně dostatek úložného prostoru, kam vše řádně poschovávat. Originálním prvkem jsou dřevěné bedýnky připnuté na zeď, kam můžete dát jak sklo, tak potraviny. Záleží kolik prostoru máte k dispozici, ale určitě tímto prvkem dodáte kuchyni určité kouzlo a takové to správné útulno.

regal-z-bedynek-stavba   bedynkovy-regal-v-kuchyni

Botník, který Vám bude každý závidět

Také se často potýkáte s problémem, kam uložit boty? Doplňte interiér, či exteriér o dřevěné bedýnky nebo truhly a problém je vyřešen. Vše bude mít své místečko.

botnik-z-bedynek

Doplňky, které ušetří místo

Z dřevěným boxů, palet a bedýnek může vzniknout i skvělý doplněk, díky kterému vám zbyde i trochu toho místa navíc. Využít je můžete třeba na květiny a díky k tomu budete mít i odkládací stoleček.

kuchyn-retro

Nábytek z dřevěných bedýnek

Výhodou dřeva je moření, díku kterému můžete přizpůsobit barvu přesně vašemu interiéru, proto se nebojte trošku zariskovat. Dřevo je a bude spolehlivým materiálem, který každé domácnosti dodá správné kouzlo. Podívejte se na naší nabídku bedýnek a boxů různých velikostí, které můžete nechat v původním stavu nebo zcela přizpůsobit obrazu svému.

Přejeme krásný den,

Váš tým ČistéDřevo.cz a Owlcure.cz