AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Dřevěné truhly u vás doma nesmí chybět

 nahledovy-drevena-truhla

Vybavte svůj byt v přírodním duchu. Dřevěná truhla se skvěle hodí například do bytu menších rozměrů, neboť ji můžete použít nejen jako stylový nábytek, ale i jako vysoce ceněný úložný prostor.

Vytvořte si doma kousek severu

Hygge styl možná není třeba sáhodlouze představovat. Domov ve skandinávském duchu je typický přírodními materiály, dřevěnými dekoracemi a zejména viditelnými povrchy z masivu. Dbá se na funkčnost, estetiku, ale i praktičnost. Přesně to splňují proutěné nebo dřevěné truhly.

proutena-truhla-svetla   drevena-truhla

Na co všechno použít dřevěnou truhlu nebo dáte přednost proutí?

  • Dřevěná truhla na hračky se bude v pokojíčku skvěle vyjímat.
  • Moderní interiéry se nebojí originality – udělejte z dřevěné truhly třeba netradiční konferenční stolek v obývacím pokoji.
  • Stylový kousek vám poslouží jako ideální úložný prostor.
  • Jedinečný dárek pro vaše blízké.
  • Dekorativní prvek, jenž se stane dominantou celé místnosti.

 

drevena-truhla-interier   proutena-truhla-tmava

Kousek historie

Z dnešní uspěchané plastové doby se rádi vracíme ke dřevu a našim starobylým kořenům. Jednou ze zapomenutých věcí je právě dřevěná truhlice, která se kdysi vyskytovala ve většině domácností v mnoha podobách. Malované truhlice byli nedílnou součásti každé rodiny a nejen, že sloužili jako úložný prostor, ale také jako lavice nebo dokonce kufr při cestování. Taky si cestování s dřevěnou truhlou neumíte představit? My také ne.

TIP na závěr: Zkuste si truhlu s dětmi dozdobit dle vlastní fantazie, stane se tak jedinečným a originálním kouskem Vaší domácnosti. Navíc se u malování na dřevo děti skvěle zabaví.