AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Dřevěné hračky nejen pro děti

Náhledový-drevene-hracky

Pokud jste se dostali až sem, s největší pravděpodobností máte stejně rádi dřevo a výrobky z něj jako celý náš tým. Náš sortiment dřevěných výrobků nabízí také mnoho hraček vyrobených převážně z bukového, ale také topolového dřeva.

Rozhodli jsme se jít proti proudu „plastové mánie“ a nabídnout opravdu širokou škálu dřevovýrobků. Dřevěné hračky učí zručnosti a rozvíjí fantazii Vašich dětí. Nestatické a funkční hračky, například bagr s lopatou, nebo hasičské auto s pohyblivým žebříkem děti hned tak neomrzí.

Dřevo je jedním z nejstarších materiálů používaných pro výrobu dětských hraček. Nám se jej i navzdory syntetických materiálů daří vracet zpět do módy právě díky lidem, kteří mají dřevo také v oblibě.

drevene-auto_1

Kvalitní dřevěná hračka může sloužit i více než jedné generaci. Ve chvílích, kdy si ji nikdo nevšímá se dá použít jako dekorace. Díky použitým materiálům jsou hračky opravdu přírodní a disponují vysokou kvalitou řemeslného zpracování.

Pohybujeme se na trhu hraček a dřevovýrobků a tak víme, že ceny těchto hraček jsou vyšší, než hraček plastových, nicméně jedná se o hračky kvalitní, trvanlivé, zdraví neškodné a pevné.