AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Propadněte kouzlu nábytku z palet!

paletovy-nabytek-sedy

 

Posledních pár let je nábytek z palet velmi populární. Je originální, láká  nižší cenou a variabilitou. Stačí vám dobrý nápad – můžete začít jednoduchým kouskem nebo se pustit do něčeho složitějšího, fantazii se meze nekladou.

Co musíte vědět?

Nejpoužívanějším typem je tzv. Europaleta. Ceny palet jsou různé, obvykle se pohybují mezi 100 – 250Kč za kus. Nemějte strach z nějaké té oděrky, každý kus je unikát a tím vytvoří perfektní celek. Není problém dřevo opracovat a přizpůsobit ho obrazu svému.

Postel z palet

Jedním z nejobvyklejších kusů nábytku z palet je právě postel. Záleží na velikosti lůžka, ale na postel budeme potřebovat cca 12 ks palet. Ty nejdřív musíme opracovat, zatlouct hřebíčky a cokoli, co vyčnívá. Hrany otupíme a bruskou obrousíme horní část prken. Poté palety natřeme na libovolnou barvu a nalakujeme. Pak už jen přiděláme části k sobě – 6 palet dolů a 6 nahoru. Navrch položíme matraci a krásná postel je hotová.

palety-v-interieru

U nás nabízíme nejrůznější bedýnky a přepravky, které vám také poslouží

Povolte uzdu své fantazii a poskládejte si jedinečný nábytek dle svých představ. Vybírejte na našem eshopu z mnoha typů a velikosti bedýnek. Zaručujeme vám, že dřevo je materiál, který si zamilujete.

stul-z-palet   police-nad-stul   regal-z-bedynek-kuchyn