AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Nápady na originální dekoraci

nahledovy-velikonoce

Už se nám to blíží a právě teď je nejvyšší čas podívat se po pěkné velikonoční výzdobě. Připravte se včas a užijte si svátky naplno! Máme pro vás pár pěkných a jednoduchých tipů, které se ve vaší domácnosti budou jen vyjímat.

>>>www.cistedrevo.cz<<<

Velikonoční tipy od la terez

I z věcí, které se vám doma povalují nebo je najdete při procházce v přírodě, zvládnete vytvořit pěknou dekoraci, která vám na Velikonoce zútulní domov. Přesvědčte se sami a inspirujte se u la terez!

velikonocni-tabule

>>>Celé video zde<<<

Ladíme do žluta!

Žlutá je jednou z ikonických barev Velikonoc. Oblékněte vaši domácnost do hravých barev a dolaďte doplňky ze dřeva, které tomu dodají správný šmrnc. Dřevěné bedýnky můžete použít jako konferenční stolek, místo poliček nebo třeba v kuchyni jako úložný prostor navíc.

zluty-interier

Vajíčka na všechny způsoby

S dřevěnými vajíčky se zabavíte na dlouhé hodiny a nemusíte se bát, že vám prasknou v ruce. Můžete je barvit, vypalovat do nich tvary a zkoušet všechny variace. Udělejte si z nich pěknou dekoraci v ošatce s dřevěnou vlnou, máme pro vás vše potřebné! Vajíčka můžete dotvořit i s pomocí dalších materiálů. Velice originálním a kreativním způsobem je technika, která používá tekutou pryskyřici. Zalití pryskyřicí vytvoří krásný transparentní film, pod kterým můžete vajíčka dozdobit třeba květinami. Kromě přírodních dřevěných vajíček nabízíme i ručně malovaná barevná velikonoční vajíčka.

vejce-vypalovana

Pozvěte Velikonoce k vám domů

Chtěl byste interiér plný jara? Pořiďte si krásnou velikonoční dekoraci, pastelové barvy a dejte se do tvoření! Malujte, kreslete a užijte si s dětmi správnou velikonoční zábavu. Nabízíme zápichy do květináčů, výřezy z překližky ve velikonočním duchu a krásné stojánky na malovaná vajíčka.

zajicek-ze-dreva_1

Přejeme vám krásné prožití velikonočních svátků a tradic,

tým Čistédřevo.cz