AKCE: Pořiďte si vyvýšený záhon nebo pískoviště se slevou až 15 %

Nábytek z proutí v celé své kráse

nahledovy-prouteny-interier

Už jste o tom slyšeli? Proutěný nábytek je nový hit! Nebo vlastně staronový? Zkrátka je to klasika, která vykouzlí útulný domov. A dnešní dávku inspirace zasvětíme právě proutěným výrobkům. Na závěr vám představíme techniku gravírování, která ve spojení se dřevem tvoří jedinečnou kombinaci.

Jako praktický úložný prostor

proutena-truhla_1

Z proutěného nábytku si můžete vybavit prakticky celou domácnost. A bude to vypadat přímo skvěle. Například proutěné truhly můžete použít do ložnice  na věci, které se nevejdou do šatníku. V chodbě pak poslouží třeba jako praktický botník.

>>>Chci si prohlédnout proutěné truhly<<<

I dámské nezbytnosti budou mít své místo

proutena-komoda

Zejména ženy často bojují s dostatkem úložného prostoru v koupelně. Nemáme kam dát ručníky, žehličku na vlasy, odličovací tampónky a všechny ty potřeby, díky kterým se cítíme jako nový člověk. Dejte tomu šmrnc –  pořiďte si proutěnou komodu a vše bude mít své místo.

>>>Chci si prohlédnout proutěné truhly<<<

Pomocník do kuchyně

proutena-zasuvka_1

I v kuchyni se najdou způsoby, jak proutěné výrobky využít. Ideální jsou například na ovoce či pečivo, ale určitě přijdete na mnoho dalšího!

>>>Chci mít proutěné výrobky i v kuchyni<<<

Romantika pod přímým sluncem

Čas pikniků se neúprosně blíží. Počasí se nám konečně trochu umírnilo a ani se nenadějeme a budeme připravovat láhev šampaňského na příjemné nedělní odpoledne na dece. Pořiďte si krásný piknikový košík od nás.

>>>Na piknik stylově<<<